Am sorry
2015. december 27.
A hal úszni akart, de pechére kifogták többedmagával. Nem hagyhattam pácban, hiába volt párban, egy ideig nézegettem, szemezgettem vele, aztán sóval, egy kis színes borssal... szóval befűszereztem, ferdén az egyik felét bevagdostam, paprikás lisztben jól megforgattam és bő forró olajban piros, ropogósra sütöttem, óvatosan lapos tányérra emeltem, citromkarikákkal szépen feldíszítettem, majd utána mind egy szálig megettük... volna, ha rajtunk ki nem fogott volna...
Szerencséje volt, hogy jó kezekbe került!
A bejegyzést írta: zsoltne.eva
Hozzászólások
időrendi sorrend
Válasz erre: emillio
I'm sorry!
A bevagdosást, - azt úgy hívják, hogy irdalás!
A megpucolt halaknak MIND A KÉT OLDALÁT
irdaljuk, mégpedig úgy, hogy három - négy
milliméterenként olyan mélyen bevágjuk, hogy
meghalljuk a szálka átvágásának a reccsenését!
Ezután sóval kívül - belül bedörzsöljük, és egy
negyedóra múlva paprikás lisztben megforgatva
forró olajban ropogósra sütjük! Ezzel a módszerrel
nem fogunk szálkát találni benne, mert teljesen átsül!
Papírtörlőre rakjuk, és leitatjuk az esetleg rajta maradt
olajat! Kenyér sem kell mellé, csak eszegetjük, időnként
egy laza fröccsel lekísérjük!
Hát, ez a forgatókönyve a halsütésnek!
Pussz: emillio
Pussz
A bevagdosást, - azt úgy hívják, hogy irdalás!
A megpucolt halaknak MIND A KÉT OLDALÁT
irdaljuk, mégpedig úgy, hogy három - négy
milliméterenként olyan mélyen bevágjuk, hogy
meghalljuk a szálka átvágásának a reccsenését!
Ezután sóval kívül - belül bedörzsöljük, és egy
negyedóra múlva paprikás lisztben megforgatva
forró olajban ropogósra sütjük! Ezzel a módszerrel
nem fogunk szálkát találni benne, mert teljesen átsül!
Papírtörlőre rakjuk, és leitatjuk az esetleg rajta maradt
olajat! Kenyér sem kell mellé, csak eszegetjük, időnként
egy laza fröccsel lekísérjük!
Hát, ez a forgatókönyve a halsütésnek!
Pussz: emillio