újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Apámnak

2022. január 15.

Vissza a naplóhoz

2015. augusztus 14.-i jegyzet:

lesz vasárnap egy kis melója. Nem akarta elfogadni, de mondtam neki, hogy ritka alkalom, meg 7.000 ft lesz, nehogy már elutasítsa, amikor ígyis nehezen boldogulunk!

Végre beszerelték a tűzhelyünket, több mint két év után tudunk főzni... No comment.

Az étvágyam király kb. 1-1,5 hete. Tekintve, hogy csak napi 1-2× szoktam tudni enni, jónak számít a napi 5-6× étkezésem és így is csak 1 kg jött fel. Nem tudom mitől, de leküzdhetetlen éhséget érzek folyton és amint ettem, nem telik el negyedóra és újra ennem kell.

Voltak itt a tesómék és élőben is láttam a Dorkát, mert eddig csak képeken láttam, mióta megszületett.

Én megint vendégeskedtem egyet a kórházban, ma jöttem haza. Azt hittem nyugtom lesz, mert egy ideje a kórság alvó üzemmódban van és nem is azzal volt baj, hanem a hőséggel. Már az előző héten sem volt rendben valami, mert iszonyúan szédültem, meg a fejemen ki tudtam tapintani az ereket, mindennap az égben volt a vérnyomásom. Hétfő délután is ledőltem egy vizesrongy társaságában, ami némileg segített a fejfájásomon, meg hűtött, mert alig bírok izzadni. Másnap délelőtt szintén szédelegtem, meg a szívem bolond volt, hála a kitartó 40°C-nak. Kimentem a retyóra és majdnem sikerült beleesnem a szédüléstől. Bementem a szobába, aztán se kép, se hang. A kórházban nem találtak szervi okot az ájulásra, így arra jutottak, hogy a melegtől volt. Semmi oxigén nincs és már régóta tart ez a rekkenő hőség, a szervezet nem bírja a végtelenségig. Kaptam az orromba csövet, azon jött az oxigén és mintha újjászülettem volna. Szerdán újabb front lehetett, mert durva ízületi fájdalom jött rám. Nem tudom mit kaptam rá, de 5 órát aludtam. Hajnali fél 3-kor keltett a szükség, aztán kérdeztem a folyosón az ápolót, hogy reggel van? :-D Azt mondja hajnali fél 3. Fel sem fogtam, hogy sötét van kint. :-D Még mindig fájnak az ízületeim, de már nem olyan durván. Van rá itthon krém és fájdalomcsillapító.

A hangulatom mostanában stabil.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: