újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Az a kis csini ruci

2011. május 9.

Vissza a naplóhoz

Csöndesen lopakodott mögém, átkarolta a derekamat, és belepuszilt a fülembe.
- Olyan szép, és kívánatos vagy!- susogta.
Koppant a pulton a hagymaszeletelő kés, szétzuhantak az eddig szorosan összefogott, aprításra szánt hagyma szeletkék.
- Tényleg? – kérdeztem álmélkodva tőle, miközben egy gyorsnak szánt mozdulattal megfordultam a karjaiban, hogy lássam a szemét.
- Aha. – suttogta, és megpróbált engem hatástalanítani, hogy ne érjek az arcához, az orrához meg végképp ne, még simogatásképpen sem, még akkor sem, ha az előbb véletlenül összekoccant az orrunk. Mert, hogy hagymás a kezem.
- Amikor felpróbáltad tegnap azt a fehér kis rucit, tudod, amiken olyan paca jellegű kék foltok voltak és felvetted rá a kabátkát, komolyan megkívántalak. Legszívesebben kerestem volna egy elhagyott helyet, és …
- A rózsás, nyári kis kosztümre gondolsz.
- Hívhatjuk úgy is.- felelte, és tovább puszilgatta a fülem mögötti részen az érzékeny bőrt. – Fel kellett volna deríteni a terepet, hogy legyen hova behúzódni. Legközelebb csakis így megyek veled ruhát venni.
- Jó. – mondtam, és csak két újabb puszi közben kezdett derengeni mit is hagytam most jóvá. Ezek szerint lesz legközelebb, lesz csini ruci – ahogy ő mondaná.- és jutalmul, vagy desszertnek némi kis erotika. Nem hangzik rosszul. Na, de ennyi éves házasság után, vagy éppen annak ellenére? Hűha! Pedig én már azt hittem, hogy az öregség engem is elkapott, nyammogva csócsálja a már koránt sem tökéletes testemet.
Az előbb éppen ezért szomorkodtam. Mert ez a bizonyos, nyári, rózsás kis kosztüm cudarul állt rajtam. A szoknya dereka trapéz alakban meredezett valahová az ég felé, a fenekemen megfeszült az anyag, és kirajzolódtak a cseppet sem sovány combjaim. A kabát vállban csapott volt, karban meg bő, a melleimet viszont nem tudtam beletuszkolni. Inkább gnómnak éreztem magam, mint csinibabának. Most mondjam el neki? Áh, dehogy! Helyette derekamat ringatva mórikáltam magam, közben néztem a szemét. Furcsán csillogott. Vajon a hagyma teszi, vagy esetleg ivott? Mi van, ha tényleg komolyan gondolja? Remélem, este kiderül, vagy inkább menjünk vásárolni?

A bejegyzést írta: Kyra

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: