újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Az ünnepnapok

2022. november 12.

Vissza a naplóhoz

2021. december 25.-i jegyzet:

úgy telnek nálunk, mint bármelyik másik nap, de legalább béke van. Fater minden évben tiszta ideg Karácsony előtt, pedig nem kéne, mert senki nem vár svédasztalt, meg nem kéne semmivel kapkodnia, viszont most is lehiggadt tegnapra és azóta nyugi van, velem is normálisan tud beszélni. Én sem vagyok idegbajos. Most nem igazán főzött, mert nekem nincs étvágyam, magának meg minek csinálna annyi kaját, mivel vendég sincs, szóval egy fazék székelykáposztával elvagyunk. Nagy kedvencem, de most csak 2× ettem belőle (erőltetve) és kb. akkora adagot, amekkorát egy óvodás eszik. :-D A semminél több. Kaptam a napokban Nutridrinket, nem kell januárig várnom. 3 hónapja tart a szar étvágy, bár volt egy rövid időszak, amikor tudtam enni, aztán újra étvágytalan lettem és az tart még mindig. Ha eszem is (vagy iszom), mindennek olyan utóíze van, mintha egy maroknyi gyógyszert rágtam volna össze. A képemnek is olyan íze van, hiába mosok fogat, vagy próbálom elnyomni valamivel, csak addig jó, míg ízlelgetem az adott dolgot, utána marad az erősen keserű íz. Lassan 2 hónapja mért a Doki, akkor 60 kg voltam és tegnap én is megmértem magam, még mindig annyi vagyok, szóval legalább nem fogytam tovább.

23.-án este elég keserű hangulatom volt, mert a másnap elérkező Karácsony jobban kiélezte, hogy ez lesz az első a fogadott Tesóm nélkül és hogy az Öcsém sem lesz itt. Még mindig nem hiszem el, hogy elment, továbbra is 'nyugodt' vagyok, leszámítva a 23.-a esti keserűséget. Nem csak miatta volt, hanem a fogadott Tesóm miatt is, meg továbbra sem futja néhány perc könnyezésnél többre. Nem mintha akarnám, csak ez is mutatja, hogy le vagyok blokkolva továbbra is.

Úgy volt, hogy ma átmegyünk az Ildiékhez, de a front játszik velem 2 napja és tegnap is olyan szarul voltam szívügyileg, hogy mondtam az öregnek; Karácsonyra én szívrohamot fogok kapni. ;-P Érti a poént, a feketehumort is (ő is szokott beszólogatni, ha adja a helyzet), szóval röhögött. Szívrohamot ugyan nem kaptam, de görcsrohamot igen, egyet éjszaka, egyet meg ma délelőtt, úgyhogy nem akartam átmenni így, mert szarul vagyok továbbra is és ilyenkor megesik, hogy újabb lesz. Nem akartam ott is 'előadni magam'. :-D Néhány éve vannak ezek a rohamok, de eddig megúszták a műsort, mert ott sosem kapott még el. Fater átment, vitte az Ildiéknek az ajándékokat. A Gabinak feladta őket még ünnep előtt, mert nem tudott felutazni Pestre. Azt mondta, hogy nem jutott pénz arra, hogy nekem is vegyen, de nem izgat, mert nem várok soha semmit. (Az elv azért érdekes, hogy mások hamarabb jutottak eszébe - a szomszédék is -, mint a fia, de nem rugózom rajta.)
Mint mondtam, nem vártam ajándékot, csak azt hittem már nem tud újat mutatni. :-D
Az Ildi küldött nekem egy óriás Milkát és egy olyan holmit hozott Németországból, amibe melegvizet kell tölteni és melegen lehet vele tartani a kezet, lábat, vagy bármit. Értékelem, hogy gondolt rám, ráadásul ilyen hasznos holmit választott. Állítólag örült az ajándéknak ő is, szóval nem nyúltam mellé.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: