újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Azt mondják...

2011. október 20.

Vissza a naplóhoz

Ezt a bejegyzést másolom, szóval nem a saját írásom, de nagyon-nagyon közel áll hozzám ez a felfogás- ezért is ragadott meg annyira.... és gondoltam mással is megosztom:

Azt mondják...
2011.10.15. 23:28 | Ryoko |
"A külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol."
Ha ezek közül csak egy is hiányzik, megette a fene, nincs értelme küzdeni. Egyetlen olyan kapcsolatom volt, ahol nem keresgéltem más "megoldást", "helyettesítő terméket" vagy tevékenységet, egyszerűen jól és teljesnek éreztem magam benne. De vajon én is teljessé tettem a másik felet? Elég volt az, amit az én külsőm, az én lényem és személyiségem és a testem nyújtott neki?
Hiába helyes egy pasas és baromi jó az ágyban, ha a természete nem jön ki az enyémmel. Ha nem tudom magam mellett hosszú távon elviselni - akár örökké, ahogy azt régen éreztem másnál, akivel minden olyan természetes és kellemes volt. Nem éreztem mindennapi küzdelemnek az együttélést, illetve magamat sem kellett rákényszerítenem semmire.
Valószínűleg ez fordítva is igaz, lehet egy csaj nálam sokkal szebb, jobb nő - mondjuk nem nehéz -, ha a lényével nem tudja a férfit "megszelídíteni", lenyugtatni, betörni, megtartani, nevezzük, ahogy akarjuk.

A bejegyzést írta: tatjana

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. október 20. 22:05
Minden, de minden akkor jó, ha természetességből jön, fakad. Nem kell görcsölni, betörni pedig nem szabad, mert az béklyó, ami nem jó, és nem is helyes, mert "börtönéből szadabul sas lelke, ha .." a lánc lekerül róla, és elvágtat. Minden kapcsolat akkor jó, ha azt érzed a másik közelében otthon vagy! Mikor hozzá érsz, vagy közelítesz, vagy ott van veled, akkor meleg, biztonság érzeted van. Nem taglalom tovább, lehet már öreg vagyok, hogy ezek jutnak az eszembe!!
Üdv Éva.
2011. október 20. 17:30
Szijjja! Azért egy kis erő se árt ám a láncoláshoz!
Tyson
2011. október 20. 10:17
Igazad van!

"A külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol."
2011. október 20. 09:33
Szia tatjana!

Nem könnyű valóban, de ez ne küzdelem legyen, hanem inkább elfogadása a másiknak azzal együtt, hogy más természettel áldotta meg az élet. Pl. túl szabadosan (szleng) fejezi ki magát? Nehéz megszokni, de nem lehetetlen addig, ameddig elbírja egy kapcsolat. Az se mindegy milyen apropóból "alpári". Ez kiderül hamar, hiszen senki sem tud kibújni a bőréből. Ha nem vagy egy mimóza lélek, akkor ez nem befolyásolhat, ha egyébként meg jó ott, ahol kell.
Talán még jól is jöhet olykor-olykor ez a stílus, hogy te is kiadhasd magadból azt és úgy, ahogy érzed, ha másként nem, szavakban.
A kapcsolatban, ha a három közül, amit idéztél egy is hiányzik, mondjuk a külső, az sem feltétlenül lehet kizáró ok. (Lásd. casanova típusú férfiak). Hát nekem ők nem jönnének be. Életem során egy ilyen volt, aki után bomlottak a nők, én sem voltam kivétel, de nem tartott sokáig. Egyszerűen, mert az öntelt, önelégült, csélcsap, kivagyiságú, hamis, nincs mögötte "sok" férfi, előhozza bennem, a semmi értelme gondolatot. Persze nincs lehetetlen, csak a tűrőképesség.
Ha egy kapcsolat fenntartása küzdelemmé fajul, akkor mi értelme, fáraszt, fusztrál.
Magamat miért csapnám be?
Fiatalabb korban még belementem egy-egy ilyen harcba, játékba, hogy "megszelidíteni, betörni...", ettől volt izgalmas, de ma már?

Örülök, hogy téged is foglalkoztatnak ezek a dolgok, ez az élet velejárója, azt hiszem. Ezen keresztül ismerjük meg egymást. Olykor kellemetlen tud lenni, ha nem az történik, amit szeretnénk, de hát "ilyen az élet".

Pussz,
Éva
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: