újabb események régebbi események további események
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:23
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:16
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Betiltott gondolatok

2011. február 16.

Vissza a naplóhoz

- Magam alakítom a sorsomat, jó lenne, ha nem csinálnál nekem külön programokat! Különben, mit gondolsz, hogy fogok én így leakasztani egy jó csajt? Hogy lesznek neked így unokáid? – mondta a Nagy, és már ott sem volt.
Én csak hüledeztem, álmomban nem gondoltam volta, hogy a fiam jövőjét veszélyezteti az állatorvos és a macskánk közötti randevú. Hát, az unokákról ne is beszéljünk! Tényleg ne. Mert én még egyáltalán nem szeretnék nagymama lenni…
- Halaszthatatlan dolgom van. Ugye nem gondolod, hogy egy egész zenekar rám fog várakozni, miközben az állatorvos, a macska, meg te mindenféléről eszmecserét folytattok órákon keresztül? Elárulnád, hogy miért volt fontos Márai Sándor írásának szóbeli elemzése a macskánk fülének kezelése közben? Tudod, ha legalább énekeltetek volna! Mondjuk Queen dalokat. Akkor talán. Na, mentem próbára. Hello. - rázta meg derékig érő fürtjeit a Hosszúhajú, és gitárját a vállára vetve sietősen távozott.
- Ne nézz rám! Ez csak érzéki csalódás. Én nem vagyok itt, már húsz perce elmentem itthonról. Hol a francba van a cipőm? – hadarta a Kicsi és magára zárta az illemhely ajtaját, hogy zavartalanul mobilozhasson a haverral. A biztonság kedvéért, hátha arra vetemedek, hogy erőszakkal elhurcolom a macskánkkal együtt a már sokat emlegetett állatorvoshoz. Lehet, hogy ő is füleit féltette.
A párom ez alatt úgy tett, mint aki megnyerően mosolyog. Pedig inkább teli szájjal vigyorgott. Dühösen meredtem rá, csak nyeltem vissza a kikivánkozó epés megjegyzésimet. Minden erőmmel arra koncentráltam, hogy a lehető legudvariasabban megkérdezzen, ezt miért teszi. De megelőzött:
- Ugye nem gondolod, hogy most sírnom kéne?
Nem, nem gondolom. Sőt, nekem olyasmi, hogy gondolat, az egyáltalán nincs. Tényleg, fel sem merült bennem, hogy bárki segíthetne. De igazán, miféle gyanúsíthgatás ez ?

Nektek azért elárulom, hogy amióta nálunk gondolkodási tilalom lépett életbe, folyamatosan azon rágódom, amit hallottam. Konkrétan : a macskánk fülkezelése és a leendő unokáim közötti kapcsolat valószínűség számításán, hogy vajon az állatorvos ki tudja –e énekelni a legmagasabb hangokat a Hosszúhajú kedvenc Quenn számából, miféle elrontott varázslat miatt maradt látható a már húsz perce elment Kicsi. Ja, és hogy kell –e sírnia valójában a páromnak. Szerintetek ?

A bejegyzést írta: Kyra

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. február 19. 20:57
Szia Orsolya !
Köszönöm, hogy elolvastad. Szép napot neked is.

Kyra
2011. február 19. 20:56
Szia Évi !

Igen, nálunk a legkisebb egység az öt fő. +2 macska, 1 kutya és egy hörcsög.
Valamint a fiúk barátai, barátnői, és akkor nem számoltam a nagyszülőket és nagybácsikat, testvéreket stb. Jó, hogy ennyien vagyunk ! :-)

Kyra
2011. február 19. 16:01
Szia Kyra! Bekukkantottam a naplódba! Szép délutánt! Orsolya
2011. február 18. 16:01
Isten ments, hogy beavatkozzak ebbe a békés családi idillbe! Ha jól számoltam az imént még öten voltatok? Ja, a macskát nehogy kifelejtsem. :-)
2011. február 16. 10:45
Szia Kyra!
Üdv köztünk:-)
Pussz,
Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: