Egyedi megoldás, de így is jó... Aki kíváncsi, hamar megöregszik... :-)
Szia Klárikám!
Gyakorlatból tudom, hogy a húsleves szinte magától fő... ha mindent beletettél, már csak ki kell várni a végét, gyöngyöztetve főzd, az az igazi...
A rizses husi szinte gyerekjáték... az sem igényel nagy beavatkozást, a rizs szinte 20 perc alatt megfő... ugyanennyi idő alatt kiadhatod a mérged, ha fázol, akkor azért, ha meg meleged van, akkor azért... de örülhetsz is, ha belengi a húsleves illata a lakást...
Én e kettő között szoktam leülni írni. Valami mindig kisül belőle. :-)
Puszi,
Éva
:D
Szia Évikém!
A jó pap is holtig tanul ... :)
Csak a türelmed ne veszítsd el, amit köszönök.
No a jó tanács mindig elkél ... :)
Húslevest gyöngyöztetve főzni, az nem megy. A gázom, mint a fáklya, de azért fincsi lett. Rizsa elváltozott és édes káposzta főzelék lett, sült hússal.
Egyedi megoldás, de így is jó... Aki kíváncsi, hamar megöregszik... :-)
Szia Klárikám!
Gyakorlatból tudom, hogy a húsleves szinte magától fő... ha mindent beletettél, már csak ki kell várni a végét, gyöngyöztetve főzd, az az igazi...
A rizses husi szinte gyerekjáték... az sem igényel nagy beavatkozást, a rizs szinte 20 perc alatt megfő... ugyanennyi idő alatt kiadhatod a mérged, ha fázol, akkor azért, ha meg meleged van, akkor azért... de örülhetsz is, ha belengi a húsleves illata a lakást...
Én e kettő között szoktam leülni írni. Valami mindig kisül belőle. :-)
Hozzászólások
időrendi sorrend
Válasz erre: zsoltne.eva
Egyedi megoldás, de így is jó... Aki kíváncsi, hamar megöregszik... :-)
Szia Klárikám!
Gyakorlatból tudom, hogy a húsleves szinte magától fő... ha mindent beletettél, már csak ki kell várni a végét, gyöngyöztetve főzd, az az igazi...
A rizses husi szinte gyerekjáték... az sem igényel nagy beavatkozást, a rizs szinte 20 perc alatt megfő... ugyanennyi idő alatt kiadhatod a mérged, ha fázol, akkor azért, ha meg meleged van, akkor azért... de örülhetsz is, ha belengi a húsleves illata a lakást...
Én e kettő között szoktam leülni írni. Valami mindig kisül belőle. :-)
Puszi,
Éva
Szia Évikém!
A jó pap is holtig tanul ... :)
Csak a türelmed ne veszítsd el, amit köszönök.
No a jó tanács mindig elkél ... :)
Húslevest gyöngyöztetve főzni, az nem megy. A gázom, mint a fáklya, de azért fincsi lett. Rizsa elváltozott és édes káposzta főzelék lett, sült hússal.
Magam sem értem, de ma jó kőrt futottam.
puszi:Klári
Szia Klárikám!
Gyakorlatból tudom, hogy a húsleves szinte magától fő... ha mindent beletettél, már csak ki kell várni a végét, gyöngyöztetve főzd, az az igazi...
A rizses husi szinte gyerekjáték... az sem igényel nagy beavatkozást, a rizs szinte 20 perc alatt megfő... ugyanennyi idő alatt kiadhatod a mérged, ha fázol, akkor azért, ha meg meleged van, akkor azért... de örülhetsz is, ha belengi a húsleves illata a lakást...
Én e kettő között szoktam leülni írni. Valami mindig kisül belőle. :-)
Puszi,
Éva