újabb események régebbi események további események
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Csoda történt :-D

2022. május 21.

Vissza a naplóhoz

2018. június 2.-i jegyzetem:

Átköltözünk holnap reggel a házunkba. Nem a Péterrel, mert megint sumákolni akart, mindenáron nagy pénzt akart szakítani, de mondtam az öregemnek, hogy otthagyta a szekrénysoromat és az ágyamat az Évánál, szóval ne akarjon legombolni rólunk plusz lóvét, meg amúgy se. Most már beleegyezett az öregem az utánfutóba, mert nincs más. (Jó reggelt...) Ahhoz képest, hogy 2 hétről volt szó, 5 nap híján 4 hónapot hédereltünk a Jani házában. Azt már mondanom sem kellene, hogy semmit nem haladt a házunk azóta sem, hogy kifakadtam a fürdő szétbarmolása miatt. Nem jött a vízvezetékszerelő sem, meg senki, úgyhogy ott leszünk a nagy semmiben, olyan állapotok közt. Elvileg hamarosan jön tetőfedő, meg másik vizes és villanyszerelő, de én már semmit nem hiszek el. Remélem nem sokáig kell csövezni.

Egész' jól vagyok, ha leszámítom a szédülés+fejfájás+vérnyomás gondot. A szívem oké, az étvágyam király, folyton éhes vagyok (több, mint egy hónapja sokat eszem, holnap mérlegre állok), eddig csak az arcomon lett némi hús, egyelőre a rohamok is sztrájkolnak, ami csoda, mert jönnek-mennek a frontok. Fáj megint a jobb sípcsontom, terhelésre főleg és az idegrendszerem játszadozik, de gondolom a melegtől. Mostanság a két bal talpam közül a hivatalos bal azt játssza, hogy elkezd égni és legalább egy órán át csinálja. Mintha forróvízben tartanám, néha az egész lábfejemre átterjed. Némileg enyhíti az érzést, amikor a hideg járólapra állok, vagy hűvös betonrészre, de amint elveszem onnan a lábamat, visszaerősödik.

A kézremegés is fennáll még, meg a bizsergések, lezsibbadások.

Az Ildi rendes volt most velem. Van medencéjük és azt mondta, hogy átmehetek fürödni a nagy melegben. Nyilván nem fogok a nyakukra járni, de lehet, hogy 1-2× élni fogok a lehetőséggel, ha gatyarohasztó hőség lesz. Tegnap is döglesztő idő volt, ma is, az öregem panaszkodott rá, de mondtam neki, hogy ez még csak 32°C, lesz 38-40°C is. Akkor fogok beugrani a medencébe. Addig lecsapatom magam slaggal, ha már nem bírom. Az a pechem, hogy beszart a 'légkondim' pár éve, valamiért nem izzadok nyáron sem, így viszont felhevülök hamar, de hordok magammal egy kisflakonos vizet+kéztörlőt, azt' törölgetem magam. Azért 35°C-ban már nekem is gyöngyözik a homlokom, meg a hátam, de enyhébb melegben olyan száraz vagyok, mint a teveszar és csak főlök, ha nem vizezem be magam.

Július elején meglátogat minket a Gabi. Remélem nem fognak vitatkozni apámmal, mert a Gabi szereti megmondani, hogy mi-hogy' legyen és már a telefonban is mindig mondja, hogy milyen legyen a ház, az öregem meg nekem panaszkodik. Mondom neki állj a sarkadra és mondd meg, hogy ez a te házad, szeretnéd te eldönteni, hogy milyen legyen a fal színe, meg egyebek. "Azt nem lehet, mert ő adta a házra a pénzt!" Ja, hát igen, ezért nem kellene mindig másból kihúzni a zsozsót. Most is az Ilditől kért a költözésre, de persze megint csak nekem volt égő. A múltkor beszélgetett velem az Ildi és mondta, hogy sosincs pénzünk, meg hogy a Gabi a pénzeszsákja apámnak. Most, hogy tőle kért a költözésre, nyilván megvolt most is a véleménye. Pajzs, villámhárító, szemetesláda, vagy nem tudom mi vagyok a szemükben, mert egymást fikázzák nekem úgy, hogy hozzáteszik "de ezt ne mondd vissza neki!", én nem is szólok bele, mert nem érdekel a hülyeségük. Nem vagyok köteles cipelni a szemetüket, meg falazni, balhét elvinni, főleg hogy a szart kapom. Ne nyikorogjon az öregem, hogy a Gabi így, meg úgy, ha hagyja magát. Ha pedig nem akar azon az elven marionettbáb lenni tovább, hogy "de ő segít!", meg "ha ő nem volna éhenhalnánk!", akkor dolgozni kellene menni és függetlenedni tőle. Mikor mondom neki, akkor jön a "nincs munka" szöveg, vagy az, hogy "könnyen pofázol, menjél te, ha ilyen nagy a pofád!", vagy pedig az, hogy "55 évesen hová menjek?" Na, ezt ne! Nem volt mindig 55 éves és sose dolgozott tisztességesen! A kifogások nagyon mennek.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: