újabb események régebbi események további események
17:49
KartinaFrupt regisztrált a weboldalra
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Csókolom, Ági van?

2021. március 21.

Vissza a naplóhoz

Egy 24-es körzetszámról hívtak ma. Ismeretlen szám. Törzsőrmesteri, ellentmondást nem tűrő, női hang. Ágit keresték.

- Nem vagyok Ági, rossz számot hívott - jelentem ki.

Nem hívott rossz számot - szerinte. De igen. De nem, ő jó számot hívott, mondja, majd határozottan és harciasan eldarálta a számokat. Oly gyorsan, felismerni se volt időm. Cserébe én is elhadartam az enyémet. Hallom, hogy agyal. De biztos, hogy nem vagyok Ági?

Hát csak tudom, hogy Ági, az hótzicher, hogy nem vagyok, mondtam, de nem tettem le a telefont. Vártam. Végül elfogadta és határozottan elnézést kért.

Ui1.: Azt már megszoktam, hogy Bagi Dénest rendszeresen keresik a mobilomon mindenféle eo-nos, biztosításos, navos ügyben. Egyik első alkalommal, valami haverja rám szólt, hogy ne szórakozzak, adjam a Denit. Pedig én se viccből, se halál komolyan nem ismertem.

Ez számításaim szerint, már több, mint három éve így megy nagyjából. Arra már hamar rájöttem, hogy Dénes alighanem a jelenlegi számom korábbi tulajdonosa lehet, és nem egy Bagi - Nacsa paródia része lettem. Vagy mégis?

Amikor múlt héten is keresték valami villanyóra leolvasási szándékkal, akkor már rákerestem a FB-on, de több találat is volt.

Ui2.:Egyszer Anyácskát akartam hívni, de határozottan felcseréltem az utolsó két számot egymással. Egy humoros nő vette fel, de megegyeztünk, hogy ő nem az anyám. Amikor másodszor hívtam 1 perc múlva, akkor sem akart még örökbefogadni. Viszont megnevettettem. Talán harmadszorra is meg kellett volna kérdeznem...

- Visszafogott Vénusz -

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: