újabb események régebbi események további események
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Csütörtökön

2022. május 5.

Vissza a naplóhoz

2018. február 4.-i jegyzet:

költözünk! 9-re itt lesz a költöztető. Végül nem a Krisszel megyünk, mert át akarta vágni apámat, csak pechére az öregem mindig észreveszi, ha valaki sumákol. Nem ússzuk meg a nagyobb kiadást.
Remélem most már vége a vándorlásnak, meg a szar életkörülményeknek és nyugalmasan, rendesen élhetünk, ahogy mindenkit megillet(ne). Biztos átjönnek majd az Ildiék is. Nem tudom mit gondoljak, hogyan kezeljem a helyzetet. Eddig nagy 'öri hari' volt - az öregem részéről, mert rettentően sértődős és a haragot is tartja akár évekig is, az Ildi csak simán érdektelen volt az irányunkban, pontosan ez volt az egyik oka az öregem sértettségének - szóval volt egy kb. 2-3 éves mosolyszünet (azelőtt is alig volt viszony), teljesen leírta apám az Ildiéket, erre most, hogy odaköltözünk a közelükbe, mindenki bájolog mindenkivel. Elég ocsmány. Hiányzik nekem is egy család, de arra koncentrálok, ami a felszín alatt van, mert a valóság az, nem ez a cukormáz. Próbálok nem kötődni (mert sajnos, vagy nem, de nagyon tudok), ugyanis minden hamis. Kívülről teljesen úgy néz ki, mintha minden jó volna, egy kicsit az elején el is hittem, hogy végre mégis egyesül a maradék család egy része, de hamar kivettem a kezemet a biliből. Ha reálisan nézem semmi nem változott. Ami sosem volt meg és ami volt is, de a sokévnyi távolságtartás alatt elkopott, az nem fog egy félórás telefonbeszélgetés alatt kialakulni, megszilárdulni meg főleg nem. Mindig volt, jelenleg is van és éppen ezért lesz is egy szakadék köztünk. Látom, ami volt és ami van. Meg ami nincs...
Itt van bennem, hogy "de jó, mégis lesz valami családfélém", de ennek nem szabad átadni magam, mivel a felszín alatt ott van egy nagy semmi, én pedig utálom a felszínességet, szóval nem fogok beállni a sorba és úgy tenni, mintha minden oké lenne. A valóságra fókuszálok, nem fogom becsapni magamat. Legalább én ne tegyem. Nem értem, hogy nekik mire jó, de az ő döntésük, hogy mit hisznek el.

Mostanság jobban vagyok, ami jól jön, mert még volt mit pakolni, kellett az energia. Meg is hajtottam magam, szokás szerint. Sosem tudom, hol van a fék. A szervezetem behúzta helyettem is. Majdnem készen vagyok, még 1-2 dobozt megtöltök és mindenem el lesz téve.

A Margó szerencsére lassacskán, de javul. Amint odaadtam neki a rizst először, a következő kábel már okés volt, szóval nagyon örültem. Szerencsétlen azóta már a pokolba kíván gondolom, hogy mással sem tömöm, csak rizzsel, meg főtt színhússal, de muszáj. Megsértődik. :-D A napokban rávert a kezemre egy dühös hangvételű nyekergés közepette, hogy már megint rizst mertem elérakni. Beleszagolt, azt' otthagyta. Haláli! Kapja a pasztát is, amit a doki felírt, azt mindig szalámiba nyomom neki és összehajtom. Fejhangon rikácsolva szedi ki a kezemből. :-D Nem csoda, rettentő éhes szegény. A rizs + hús érthető módon már kifordul a szájából és inkább éhezteti magát. A kb. 3 kg-s macska most 1,5 lehet, ebben persze benne van a masszív hasmenés, aminek szerencsére vége van, mióta kapja a rizs + hús + paszta kombót. Az antibiotikum is teszi a dolgát, a láza is megszűnt. A szeme is jobb, van amikor teljesen visszahúzódik az a hártya. Gondolom majd akkor fog eltűnni, ha vissza tudja szedni az elvesztett nyomelemeket, meg visszahízik. Olyan, mint én; nem szereti az ölelést, meg ha sokat vannak vele elfoglalva, de a napokban megengedte, hogy ölbe vegyem és még meg is ölelhettem, ő meg dorombolt. Ott henyélt a karomban vagy 5 percet, nagyon örültem, de ahogy láttam Ő is. Elvileg kedden viszi az öregem kontrollra, illetve most viszi először, mert nem lehetett hurcolni. Remélem jó híreket mond a doki!

Alexért csütörtök reggel megyünk át. Végre Ő is velünk lesz.

Nem lesz netem bizonytalan ideig, mert a leendő házunkban még van mit csinálni (kiderült, hogy ázott a fal, a tető is beázik, ezeket a Jani (Ildi férje) megcsinálja, meg kikötötték a villanyt és el kell intézni, hogy visszavigyék az órát), addig a Jani házában lehetünk, mivel az üres, mióta az Ildihez költözött, viszont ott nincs tv, sem net, szóval egy darabig nem fogok itt sem garázdálkodni. Esetleg az Ildiéktől néha fel tudok jönni, majd kiderül.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: