újabb események régebbi események további események
19:58
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:55
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:54
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:50
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Domina horoszkóp 2022.01.17-23.

2022. január 17.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

A hétköznapok próbára tehetnek, de rá kell jönnöd, hogy a magány nem ugyanaz barátokkal körülvéve, mint teljesen egyedül, mégis nehéz.


Bika (ápr.21-máj.20.)

Rokonok és ismerősök cseszhetik fel az agyad a héten, de ne engedd, hogy kihozzák belőled a vadállatot, csak hogy elmondhassák, hogy igazuk volt.


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Baljós árnyak lebeghetnek a fejed felett, de töretlen lojalitásoddal minden bajt elháríthatsz a fejed felől. Engedj másokat is segíteni!


Rák (jún.22.júl.22.)

Most minden másképp alakulhat, mint gondoltad, de a közeli jövő még jobb lehet annál, mint amit eredetileg szerényen terveztél magadnak.


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

A magánynak sok árnyalata van, de egy kis csend kifejezetten jót tehet az alkotó energiáidnak. Légy kreatív esetleg a szerelemben is!


Szűz (aug.24-szept.23.)

Fura lehet a szerelmi életed, de a jó dolgokra érdemes várni, senkire se hallgass, egyedül a saját szívedre - esetleg némi józansággal párosulva.


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Mostanában talán nem a legjobban alakultak a dolgok a számodra, de a csillagok jelentős fordulóponthoz segíthetnek, pozitív irányba vihetnek.


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

A hét elején egy várva várt látogatás teheti izgalmassá, s kicsit veszélyessé a fagyos hétköznapokat. Engedj partnerednek, s a jutalom nem késik el!


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

A mindig váltakozó, előre kiszámíthatatlan események végül még a te malmodra is hajthatják a vizet. Éld meg a gyönyör pillanatait merészen!


Bak (dec.22-jan. 20.)

Az életed igazi hullámlovaglássá válhat, de ha szereted a változatosságot és jól forgatod a lapokat, most igazán bejöhetnek a számításaid.


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Úgy érezheted, hogy a szerencse gyermeke vagy, ne engedd, hogy eltántorítsanak nemes céljaidtól a jóindulattal bíró barátok.


Halak (febr.20-márc.20.)

Míg a karriered előre halad, a családi életed a teljes katasztrófa felé sodródhat. Meg kell tanulni elengedni, de ne engedd, hogy hülyére vegyenek!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: