újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Domina horoszkóp 2022.03.21-27.

2022. március 21.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21.-ápr.19.)

Olykor talán szeretnéd visszaforgatni az időt és megváltoztatni a múltban néhány dolgot, de semmi sem történik ok nélkül.

Bika (ápr.20.-máj.20.)

Kicsit nosztalgiázni támadhat kedved, de felmelegítve már a töltöttkáposzta sem az igazi mostanában, nemhogy a kihűlt kapcsolatok.

Ikrek (máj.21.-jún.21.)

A héten egy vendég hozhat színt és kellemes meglepetést a hétköznapokba, ne bújj el az alkalmatlanság érzésének fátyla mögé a szeretet elől.

Rák (júni.22.-júl.22.)

A héten úgy érezheted, hogy a világ minden türelme se lenne elég a kapcsolatodban, viszont szakmai téren szép sikereket érhetsz el.

Oroszlán (júl.23.-aug.22.)

A hét veszteséggel indulhat, s ez egyben elgondolkodtathat, hogy mely irányba indulj tovább, s mit tehetnél másképpen.

Szűz (aug.23.-szept.22.)

Most igazán élvezheted az ellenkező nem kényeztetését, két fronton is támadhatnak. Választasz vagy lubickolsz dupla figyelemben?

Mérleg (szept. 23.-okt.22.)

Irigyek és nem túl titkos rajongók fáraszthatnak a héten, de te most mindenből kihozhatod a legjobbat és mindent a javadra is fordíthatsz.

Skorpió (okt.23.-nov.21.)

A halogatás és a struccpolitika nem megoldás. Nem akarod a kezedbe venni a gyeplőt és igazi, határozott skorpióvá válni? Az erő benned van!

Nyilas (nov.22.-dec.21.)

Ha kicsit elhanyagoltnak érzed magad, ne panaszkodj, hanem veszd bele magad hasznos tevékenységekbe. Mondjuk üldözz pókokat!

Bak (dec.22-jan.19.)

Valaki titokban figyelheti minden lépésedet, hogy jó vagy rossz szándékkal, azt egyelőre még kérdéses. Ez a meglepetések hete lesz.

Vízöntő (jan.20.-febr.18.)

Vendégek dobhatják fel az egyhangú napjaidat, hogy unalmas nem lesz, abban egészen biztos lehetsz, jobb, ha megkapaszkodsz!

Halak (febr.19.-márc.20.)

A magány hullámai csaphatnak össze a fejed felett, de ha a munkára fordítod minden figyelmedet még jóra is fordíthatod az érzéseidet.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: