újabb események régebbi események további események
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Domina horoszkóp 2022.11.07-13.

2022. november 7.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21.-ápr.19.)

Eljött az idő, amikor még te is megváltozhatsz. Kicsit csak, na... Miért kell mindig fejjel a betonfalnak menni? Tanulhatnál...

Bika (ápr.20.-máj.20.)

Szeretsz csak a jó dolgokra koncentrálni, de olykor egy kiszámítható hanyatlán baljós árnyként keringhet a fejed felett. Láss is, ne csak nézz!

Ikrek (máj.21.-jún.21.)

A csalóka időjárás ne befolyásoljon, tervezhetnél nagyobb sétákat, akár a közvetlen környezetedben is. Egy kicsi mozgás...

Rák (júni.22.-júl.22.)

Kisebb csalódás után egészen kellemesen alakulhat a heted, és még az egészséged is javuló tendenciát mutathat. Pihenj sokat!

Oroszlán (júl.23.-aug.22.)

Kamaszos rajongásod egy ismert személy iránt másoknak is feltűnhet. Most könnyen csinálhatsz bohócot magadból!

Szűz (aug.23.-szept.22.)

Maga alá temethet a munka, de bármily szükséges is, ne feledkezz meg arról, hogy néha magadat is kényeztesd. Megérdemled!

Mérleg (szept. 23.-okt.22.)

Karrieredben pangás várható, de ne keseredj el, törekedj a harmóniára, s minden rendben lehet. Az egészségedre jobban ügyelj!

Skorpió (okt.23.-nov.21.)

A depressziódat a párod iránta irányuló haragként érzékelheti, ha van eszed, megerősíted a kapcsolatotokat, nem pedig önkezeddel rombolod.

Nyilas (nov.22.-dec.21.)

A héten fantasztikus, új dolgokat ismerhetsz meg és csodálhatsz meg, most töltekezz fel az előtted álló nehezebb időszakra!

Bak (dec.22-jan.19.)

A héten ne feledkezz meg az alattad dolgozókról sem, a jóindulatod nem marad észrevétlen, s az univerzum meghálálhatja anyagilag is!

Vízöntő (jan.20.-febr.18.)

Ha túl erőszakosan akarsz megszerezni valamit, nagyon befürödhetsz vele. Ne akarsz mindenáron! Készülj fel, hogy bevonzhasd!

Halak (febr.19.-márc.20.)

A héten ingadozhatsz a múltad és a jelened közt, de ha nem tudsz választani és harmóniát teremteni, tán jövőd sem lesz...

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: