újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Domina horoszkóp 2023.03.01-31.

2023. március 1.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21.-ápr.19.)

Vegyes híreket kaphatsz, de a világ nem állhat meg, legfeljebb eldől, hogy kinek vagy igazán fontos és kire számíthatsz. A kapcsoladod változhat, és munkahelyeden további fejlődésre lehet lehetőséged.

Bika (ápr.20.-máj.20.)

Túlhajszoltságodnak az egészséged láthatja kárát, pihenj és kényeztesd magadat egy kicsit, nem áll meg a világ, ha leteszed egy időre a lantot és nem rohansz folyton. Meg amúgy hová sietsz?

Ikrek (máj.21.-jún.21.)

A pénzügyeidben fellendülés várható, talán még új lehetőséget is hozhat a március, nem csak a munkahelyeden, a szerelemben is. De a házinyulakkal óvatos légy! Egy féltékeny társ bajba keverhet.

Rák (júni.22.-júl.22.)

Be lehetsz zsongva a tavasztól, de ne kapkodj, nehogy baleset legyen a vége! A múltad üldözőbe vehet, de te ügyesen kicselezheted. Légy szelíd, de óvatos, ravasz és figyelj a jelekre! Ha kell, tűnj el!

Oroszlán (júl.23.-aug.22.)

Meglehetősen ellustulhatsz a házimunkát illetően, amit a családtagjaid nem valószínű, hogy jó néven fognak venni. Oda se neki, felvehetnél egy kisegítőt otthonra.

Szűz (aug.23.-szept.22.)

Kifejezetten izgalmas tavaszi hónapnak nézhetsz elébe. Változás történhet a párkapcsolatodban valamint pár kapcsolatodban is. Azért az egészséges táplálkozásról se feledkezz meg!

Mérleg (szept. 23.-okt.22.)

Váratlan anyagi nehézségeid adódhatnak, de ha átcsoportosítod az értékeidet, hamar megoldást találhatsz. Az egészségedre és a biztonságra fokozottabban figyelj ebben a hónapban!

Skorpió (okt.23.-nov.21.)

Úgy érezheted, hogy túl nagy elvárásokat támaszt feléd a párod és ha megőrülsz, akkor sem tudsz megfelelni. Mindeközben a családtagjaid erősen hiányolhatnak.

Nyilas (nov.22.-dec.21.)

Most olyan sorsszerű találkozásban lehet részed, hogy az izgalomtól előfordulhat, hogy majd csak dadogni tudsz. Használd ki az élet ajándékait, nem minden jön szembe kétszer.

Bak (dec.22-jan.19.)

Márciusban elveszítheted a fejed, pedig már azt gondolhattad, hogy nem érhet semmi meglepetés, pedig az már csak olyan, hogy váratlanul jó. Esetleg üthet egy nagyot.

Vízöntő (jan.20.-febr.18.)

Sokat dolgoztál, most akár még egy rövid tavaszolást is megengedhetsz magadnak, s akkor se keseredj el, ha az igazi mégsem az! Szakmai előléptetésre számíthatsz.

Halak (febr.19.-márc.20.)

A tavasz új barátot vagy lelki társat hozhat az életedbe, maradj nyitott, mert se tér, se idő, se kor nem számít, ha együtt rezeg két szív. A megpróbáltatásaid véget érhetnek.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: