újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Domina horoszkóp 2023.08 01-31.

2023. augusztus 1.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21.-ápr.19.)

A szerelemben hol a csillagokban, hol a pokolban érezheted magad, de ahhoz, hogy ez megváltozzon, legelőször is, saját magadnak kell megváltoznod, megtanulni elengedni, s visszakapni, soha nem birtokolni.

Bika (ápr.20.-máj.20.)

Míg saját kényed-kedved szerint élnéd az életed, ne feledkezz meg azokról, akik hozzájárulnak jódolgodhoz. A közeljövőben nemkívánatos ismerősök látogatása nyomoríthatja meg a kedvedet.

Ikrek (máj.21.-jún.21.)

Megeshet, hogy olykor szeretnél kábult pillangóként szédelegni a szerelemtől vagy valami szertől, de a józanságnál és a tiszta pillanatoknál jobb nincs, még ha olykor nehéz is józanul elviselni az életet.

Rák (júni.22.-júl.22.)

Talán vágynál valami izgalmasabbra vagy nagyobb kihívásra, de mi lehet nagyobb kihívás, mintsem a meglévő kapcsolatodban újra és újra feléleszteni a tüzet, ha úgy érzed, ellaposodni kezd?

Oroszlán (júl.23.-aug.22.)

Elmérgesedhet a viszonyod a kollégáiddal, s jó ha figyelsz, hogy domináns oroszlánként ne leuralni akard őket, hanem észérvekkel meggyőzni, hogy neked van igazad. Ha neked van... Amúgy alszol te eleget?

Szűz (aug.23.-szept.22.)

A szülinapodhoz közeledve számadást tarthatsz az életedben, felállíthatsz egy fontossági sorrendet, hogy valóban azzá válhass, akivé válni akartál egész életedben. Ne félj a kudarctól, nyerésre születtél!

Mérleg (szept. 23.-okt.22.)

A terveidet siker koronázhatja, ha odateszed magad rendesen, s még ha egy találkozóra baljós árnyak előszele is vetülne, semmi se tartson vissza attól, hogy lehengerlő legyél és tapsot arass!

Skorpió (okt.23.-nov.21.)

Végre feléd fordíthatja arcát a szerencse istennője a szerelemben, csak bújj elő az online térből, fedd fel fizikai valódat, ne tartsd távol a fizikai megtapasztalástól sem a hódolódat, sem önmagadat.

Nyilas (nov.22.-dec.21.)

Ha nem vagy résen, könnyen becsapva érezheted magad anyagilag, tehát ha eddig nem, most mindenképpen pihend ki magadat rendesen, ne csak fizikailag, agyilag is!

Bak (dec.22-jan.19.)

Úgy érezheted, hogy életedben most vagy a csúcson, kiteljesedhetsz a munkában és a viszonzott szerelemben is. Az álnok és irigy ismerősökkel és rokonokkal azonban légy óvatos!

Vízöntő (jan.20.-febr.18.)

Bár szereted magad irányítani az életed, ideje elfogadnod, hogy másokét nem csak nem irányíthatod, hanem beleszólni sem kéne, vagy elveszíthetsz fontos kapcsolatokat.

Halak (febr.19.-márc.20.)

Úgy érezheted, az életed egy forróvizes medence, ahol túl sok a szellemileg és érzelmileg döglött hal, és a te agyad is felforrhat, mert ki nem mondott szavakkal van teli a szád, s attól fulladozol.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: