újabb események régebbi események további események
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
21:57
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:45
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
15:58
Pinokkió módosította a cikkét
13:47
Ilona módosította a naplóbejegyzését
11:14
Ilona új bejegyzést írt a naplójába

Domina horoszkóp január 2-8.

2012. január 4.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Ha kiheverte az év végi dorbézolást, álljon már végre munkának, az ég szerelmére! A héten kivételesen nem fog nagyon összeveszni a családtagjaival, csak a szokásos módon fogja kimutatni dominanciáját. Lehet, hogy azt képzeli, hogy ön kivételes egyéniség, de ez koránt sincs így. Nem fél, hogy egyszer majd utoléri a karmája? Szálljon le a magas lóról, és fejezze be a kifogások gyártását!


Bika (ápr.21-máj.20.)

Már megint nem bírta tartani a száját, és zűrbe keverte magát? Ekkora lúzer is csak Ön lehet! Hagyja a családi gondokat kivételesen másra, ne játssza a mártírt mert nem áll jól Önnek! Jobban tenné, ha kivételesen inkább a szexre koncentrálna, mielőtt lapátot kap!


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Már megint nem tudta felhúzva tartani a sliccét? Remélem nem marad ilyen botrányosan ledér az egész év folyamán, mert könnyen elkaphat valamit a náthán kívül is. Ha kivételesen magányos, akkor ez egyszer szerencséje van.


Rák (jún.22.júl.22.)

Elhiszem, hogy sok a gondja mostanában, hullámzik a kedélye mint a Fekete-tenger, mégis meg kell kérdeznem, hogy ugye nem képzeli, hogy mindig másra háríthatja a bajai okát? Ne legyen már annyira pancser, kapja össze magát, de izibe. A magány éppúgy lehet áldás, mint átok, de ha úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, kössön csomót a szemére is!


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Mondja, Ön az egoizmusától sosem veszi észre, hogy lenyúlják a párját? Míg Ön saját magát imádtatná, könnyen viszik a könnyű prédát. Talán már magától is lépne, mert Ön csak saját magára figyel. Ha nincs éppen prédája, most jobb, ha nem is keres! A csillagok nem kedveznek a családalapításnak a héten!


Szűz (aug.24-szept.23.)

Jól indul az év, de a szex terén lehetne fantáziadúsabb is. Ugye nem akar leragadni egy szinten? Kivételesen a családtagjaira is gondoljon a bevásárlásnál, lehet, hogy valamelyikük szükséget szenved, és Ön nem is tud róla. Ha tudna, segítene rajta? Legalább önmagához legyen őszinte!


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Én elhiszem, hogy Ön egyedülálló, kivételes és pótolhatatlan, de ha nem hagyja, hogy mások segítsenek, könnyen ráfaraghat, és kikészíti magát. Nem ártana néha igénybe venni a felkínált segítségeket. Vagy észre se veszi, hogy vannak? Ne legyen szemellenzős!


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Új év, új feladatok. Ha segítséget ajánlanak fel, tessék elfogadni! Úgyis ritka az ilyen, mindenki a saját szerencséjének pogácsa. Ne hagyja, hogy a főnöke kizsigerelje, mert nem marad ereje az otthoni szexhez, azt pedig megbosszulja önmagát. Gyúrjon a sorozatorgazmusra! Legyen kemény, mint mindig! Most bátran oszthatja az észt, észre sem veszik.


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Vigyázzon, a héten lebukhat a kis stiklijeivel, és fény derülhet az álnokságaira. Jobban tenné, ha mostantól egy darabig tiszta életet élne, vagy legalábbis sokkal jobban vigyázna a kis kettős, vagy hármas életére! A szexet se hanyagolja el, télen az a legjobb testmozgás, amit melegben lehet végezni! Dobja is el a szobabiciklit!


Bak (dec.22-jan. 20.)

Újult lelkesedéssel kéne belevetnie magát a munkába, de még mindig a macskajajtól nyög. Ha nem megy egyedül, keressen új rabszolgákat. Minden befektetés megtérül. Bár, ha Ön csinálja? Nem is tudom… Na, kapja össze magát, és tartsa az alsóneműjét is magán! Most nem a kalandozásnak van itt az ideje, hanem a gályázásnak. A pletykákkal meg ne törődjön, úgyis kimagyarázza, hisz erről híres.


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Újra felfedezhet a régi hobbijait, tevékenységeit, de ne feledkezzen meg a kapcsolatairól sem! Ha megint elhanyagolja a barátait, a végén nem lesz senki, aki kitartson Ön mellett. A héten dicséreteket kaphat, de nézzen mögéjük, hogy mind őszinte-e. Bár… ha kedveli, ha körbenyalják, csak sütkérezzen bennük. Ártani, nem árt.

Halak (febr.20-márc.20.)

Ha megúszta, hogy belekerüljön a családi halászlébe, akkor most vesse bele magát a munkába, és ne lógjon! Vagy szeret lógni? Az érzelmeit jobb, ha eltitkolja a héten. Fapofa! Gondolja, hogy valaki kíváncsi a nyafogására? Inkább keressen egy új hobbit. Legalább önmagával ellesz.


Kép: internet

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2012. január 9. 17:47

megtekintés Válasz erre: Horoszkóp - 2012. január 9. 09:15

Úgy, ahogy sütkérezni a ...
D.

a … ?

:))
2012. január 9. 10:13

megtekintés Válasz erre: Gyuri - 2012. január 9. 10:02

Nem értem mitől sötét?

Nem sötét, csak ez a kifejezés nekem zavaros és "semmit mondó". Hangsúlyozom, hogy NEKEM.
D.
2012. január 9. 10:02

megtekintés Válasz erre: Horoszkóp - 2012. január 9. 09:02

Akkor használd úgy, mint valami placebót. Egyébként mit jelent az, hogy egyéni kultúrám kedvéért? Ez több, mint nem világos nekem. :)
D.

Nem értem mitől sötét?
2012. január 9. 09:15

megtekintés Válasz erre: - 2012. január 4. 21:53

Dominka, hogyan kell a szemre csomót kötni?
Ki kell nyújtani a szemhéjat és utána megbogozni? Tök jó morbid! :)))))

Úgy, ahogy sütkérezni a ...
D.
2012. január 9. 09:02

megtekintés Válasz erre: Tündér - 2012. január 5. 14:08

Kedves Dominka!

Igazán remek hétnek nézünk elébe!

Pussz, Tündér

:))))))))))))))))))))))
2012. január 9. 09:02

megtekintés Válasz erre: Gyuri - 2012. január 5. 19:13

Nem akarlak megsérteni,de én ezekben nem hiszek.Egyéni kultúrám kedvéért beleolvastam,de inkább azért:hadd lássam hogyan írsz.

Gyuri

Akkor használd úgy, mint valami placebót. Egyébként mit jelent az, hogy egyéni kultúrám kedvéért? Ez több, mint nem világos nekem. :)
D.
2012. január 5. 19:13
Nem akarlak megsérteni,de én ezekben nem hiszek.Egyéni kultúrám kedvéért beleolvastam,de inkább azért:hadd lássam hogyan írsz.

Gyuri
2012. január 5. 14:08
Kedves Dominka!

Igazán remek hétnek nézünk elébe!

Pussz, Tündér
2012. január 4. 22:58
:-))), ma neki álltam a munkának, akkor most teljesítettem is a kötelességem. A családommal nem szoktam veszekedni, a pasimnak pedig nem kell gyúrnia a sorozatorgazmusra, egészen jól megy neki :-))))
2012. január 4. 22:02
Dominka!

Ezt most szívesen olvastam egy darabig. :-) Erősen gondolkodom azokon a tevékenységeimen, amiket szerettem végezni. Eljön annak is az ideje, de előbb rá kell hangolódnom. Ez túl gyors váltás lenne. És akkor nem beszélve a kapcsolataimról, amiről szintén nem szeretnék megfeledkezni. A barátaim még meg vannak. Nem szeretem viszont a nyalást... az nem egy vízöntő tulajdonság, de ha megérdemlem jöhet a dicséret, az nem árt. :-)

Köszi,
Éva
2012. január 4. 22:01
:P Ártani nem árt, csak sütne a nap! Mikor lesz már tavaszi szünet??????? :) Köszi, majd észben tartom a szívderítő jóslatot. :)

Üdv:A
 
2012. január 4. 21:53
Dominka, hogyan kell a szemre csomót kötni?
Ki kell nyújtani a szemhéjat és utána megbogozni? Tök jó morbid! :)))))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: