újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Domina horoszkóp január 9-15.

2012. január 9.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

A modortalansága éppen olyan, mint az időjárás. Szeles, hideg és csontig hatoló. Mi lenne, ha egyszer az életben felhagyna az egoizmusával, és észrevenné, hogy nem csak Ön létezik a világon? A stílusa már-már elviselhetetlen, kapja össze magát, mert még lapátra kerülhet a végén, és akkor nem lesz, aki az ágyba hozza az ebédet!


Bika (ápr.21-máj.20.)

Ismét hagyja magát kihasználni. Ne legyen már ilyen balga! Vigyázzon jobban a bevételeire! Ha már osztogat a kegyeiből vagy a pénztárcájából, akkor követeljen is valamit érte. Mikor növi már ki azt a rossz szokását, hogy a béke kedvéért csendben marad és nem mondja el a véleményét? Most a tanulásnak van itt az ideje, nem az önsanyargatásnak.


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Új lehetőségek, feladatok, kihívások kerülhetnek a szeme elé, jól ragadja meg, mert sose tudni, hogy mi sül ki belőle a végére. Most inkább a munkába vesse bele magát, ne a szerelembe, ami hamis is lehet. Biztos benne, hogy Ön az egyetlen az egyetlenének? Kényeztesse egy kicsit párját, hátha Önnel marad. Talán ideje megállapodnia is?


Rák (jún.22.júl.22.)

Már megint nem vigyáz se az egészségére, se szívére. Koporsószögeket gyűjt már? Ha kapcsolatban él, egy családtag megpróbálhatja megingatni a hitét és bizalmát a párjában. Az Ön felelőssége, hogy vakon bízik-e tovább, vagy nyomozni kezd, mint egy Agathe Christie hős. Esetleg egy őszinte beszélgetés is segíthet? Biztos, hogy jobb, mint a struccpolitika. Ne legyen nyámnyila!


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Ha még nincs párja, a mostani időszak alkalmas a vadászatra. De vigyázzon! Kiszemelt áldozatát ne bősz oroszlánüvöltésével akarja sokkolni, majd ledönteni a lábáról! A kitartó, szelíd rámenősség sokkal előbb célra vezet. Utána már csak a védekezésre figyeljen! Közben azért a munkahelyén se dolgozzon mások helyett, csak mert azt hiszi, hogy Ön a legjobb, legbátrabb és legerősebb!


Szűz (aug.24-szept.23.)

Ismét nagy álmokat kerget, de légvárba nem költözhet a kedvesével! Éppen ideje még jobban belevetnie magát a munkába, mert előfordulhat, hogy valamilyen módon gyarapodni fog a család. Nem biztos, hogy csak egy kóbor ebbel, de még az is megeshet. Látogatja néha a menhelyeket?


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Ismét túlhajszolta magát. Ki fog purcanni, ha azt gondolja, hogy kizárólag Ön tud jól elvégezni egy feladatot. Ha nem teszi félre a maximalizmusát, könnyen kiutálhatják Önt a munkahelyéről, vagy a baráti körből. Inkább a családjának szenteljen több figyelmet! Vagy róluk ismét megfeledkezett? Vannak dolgok, amelyeket nem mérlegelhet.


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Lassan-lassan maga mögött tudhatja a legfontosabb feladatokat, de ne izguljon, mert a főnöke úgyse hagyja láblógatós pózban. Felkötheti a gatyáját, mert még csak most jön a java! Ám, jobb, ha nyitva tartja a szemét, mert nem veszi észre, hogy valaki szexuálisan közeledik Önhöz. Még van egy kis ideje eldönteni, hogy erényövet csatol be, vagy harisnyakötőre vált miniszoknyával és bugyi nélkül… Persze ha a női nemhez tartozik. Ha pedig férfi, cserélje naponta a gatyót!


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

A hét a kreatív szenvedélyeinek kedvez, de próbálja egyensúlyban tartani a magánéletét, a munkáját és a hobbijait. Megeshet, hogy otthon hiányolják Önt akár a párkapcsolatában, akár a családban? Ha szabad a szíve, akkor ideje nyitott szemmel járnia, mert előfordulhat, hogy szembejön az Igazi. A kérdés csak, az, hogy Ön éppen akkor hová tekint?

Bak (dec.22-jan. 20.)

Még mindig be van havazva munkával, de ne aggódjon, mert jól fog haladni, ha ebben a halálos tempóban végzi tovább. Minimum a temetőig. Ugye Ön sem akarja idő előtt az ibolyákat alulról szaglászni? A családi tevékenységeit se hanyagolja el, a kötelességeiről nem is beszélve. Lehet, hogy esténként valakinek hiányzik az ágyból? Vagy már nem is? Ismeri azt a mondást, hogy mindenki pótolható?


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Rossz híreket kaphat a hét elején, ami súlyosan letaglózhatja. De a mélybe zuhanása ellenére is próbálja meg észrevenni, hogy valaki, aki bízik Önben, Ön mellett áll, bármi is történjék. Viszont, ha nem uralkodik a vágyain, könnyen kiábrándíthatja őt is, és akkor egyedül maradhat jobban, mint bármikor eddigi életében.

Halak (febr.20-márc.20.)

Nem fagytak be idén a halastavak, de végre az Ön szíve sem. talán egy kis szenvedély befigyel Önnek a héten, úgyhogy kapja össze magát! Leendő párja nem komálja a hidegvérű partnert. A hét kiválóan alkalmas a változtatásokra, akár külső, akár belső legyen az. Azért a nemét ne váltogassa sűrűn!


Kép: internet

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

Nem is tudom, hogy erényöv, vagy korbács. Ez az örök női dilemma.
Nem adnád inkább kölcsön az ostorod?
F.
Neeeeeeeem! Nem vagyok hideg és csontig ható, csak a baszott szomszéddal, aki nem tud zene nélkül élni éjjel!! :-)))
Köszi, már túl vagyok a hét eleji sokkon... jön még rosszabb is??? Na ne!!! Ez nem az én hetem.

Üdv:A
 
Megesik, hogy vannak mások, de Az Egyetlen én vagyok. :)))
Ez a nem mindegy. :))))

Puszik! :)
Kedves Dominka!

Nahát!.. én most aztán egyáltalán nem ijedtem meg a prognózisodtól, mert ennél mélyebben már nem is lehetnék. :-)
Ettől már csak jobb lehet, így szokták mondani. Annak örülök, hogy bízik bennem az, akiről fogalmam sincs ki lehet, de már az is valami, hogy létezik, van, valahol. :-)
Most éppen nyugalmi időszakomat élem, semmi izgalom.
És ne riogass! :-)

Pusz,
Éva
Kedves Dominka!

Úgy látom ismét káprázatos hetünk lesz! Már alig várom!

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: