újabb események régebbi események további események
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:51
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:10
Lorensza regisztrált a weboldalra
06:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Domina horoszkóp október 17-23.

2011. október 17.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc. 21 – ápr.20.)

Ön a héten a szerelem és szex Isten(nője) lehet. Élvezze párja társaságát, vagy ha egyedülálló ne hagyjon ki egyetlen adódó numerát se. Ki mint vet, úgy arat! Dobjon környezetének koncként néhány dicsérő szót, aztán zsebelje be érte hálájukat. Inkább efféle dolgokkal múlassa idejét, ne a pénzügyeivel foglalkozzon! A bankok nem az ön zsebére dolgoznak, hanem az ön zsebéből.


Bika (ápr. 21 – máj. 20.)

Kerülje el a párját, mert ki fogja Ön akasztani a hisztijeivel, heppjeivel! Lehet, hogy pont ezért van az, hogy most már igézőnek és szexinek tartja azt a valakit, akivel eddig csak szimpatizált? Áááá, a munkahely...Már hetek óta elfogja a hányinger, ha csak a munkájára gondol. Tartson ki, ezen a héten sem lesz másképp!


Ikrek (máj. 21 – jún. 21.)

Merje használni a vállait és bátran lökjön félre mindenkit az útjából, ha a karrierjéről van szó! Tuti jól fog keresni az így megszerzett lehetőséggel, talán több is üti a markát, mint gondolná. Könyörgöm ne hívjon szakembert se az irodájába, se a lakásába, mert tuti, hogy mindent elbaltáz. Lehet, hogy a párja nem is olyan ártatlan bárányka? Ébresztő!!!


Rák (jún. 22 – júl.22.)

Ez egy elég tűrhető hét lesz, bár nem váltja meg a világot. Igazából semmi fontosat vagy maradandót nem alkot, nem csinál. Ezt a viszonylagos nyugalmat fogja fel úgy, mint vihar előtti csendet. A hét végén esélye lehet egy jó szexre, remélhetően nem fogja szokásosan elbaltázni. Önre férne végre egy kis siker az ágyban.


Oroszlán (júl. 23 – aug.23.)

A munkahelyén majdnem mindenki utálni fogja a héten, Ön egy élő céltábla lesz, mert rájöttek, hogy hibázott. Nem biztos, hogy tudják, hogy milyen bosszúálló is tud lenni, és ezt kamatostul visszafizeti. A kommunikációt ezen a héten sem Önnek találták ki. Ön csak közöl és kinyilatkoztat, mint egy próféta és fogalma sincs, hogy mások hogy pofázhatnak bele olyan dolgokba, amikhez csak Ön ért.


Szűz (aug. 24 – szept. 23.)

Ismét sikerült elhitetni mindenkivel, hogy Ön teljesen ártatlan abban, hogy a környezetében kitört a káosz. Hónapok óta szekál mindenki, főleg a munkatársait, ezért a héten igazi pokoli hangulat uralkodik és Ön lesz benne a "főgonosz". Ne fordítson senkinek hátat, mert lehet, hogy kés van náluk! Remélem, most örül!


Mérleg (szept. 24 – okt. 23.)

A héten az Ön színe a sárga. Majd szétrobban az irigységtől, féltékenységtől, amitől biztosan elveszít egy régi jó barátot, vagy akár a szerelmét. Legalább a kollégái, de leginkább főnöke előtt szedje össze magát, mert ha nem, akkor tuti, hogy közmunkás lesz a Kossuth téren.


Skorpió (okt. 24 – nov.21.)

A hét közepén valami huszadrangú hivatalban fogják szívni a vérét. Kell, hogy mindenkinek a nyűgét-baját magára vállalja? Ossza ki bátran a feladatait az Ön körül élőknek, legalább most már nem csak sejtik, hanem tudják is, hogy egy önző, autokrata.


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Nézzen bele a tárcájába, mert ha talál benne valamit, akkor érdemes vásárolgatnia, most katartikus élményt fog ez okozni Önnek. (hát nem is a párjának!) Dolgozzon, mint egy güzü, mert most ezt várják el a munkahelyén, de ha tele a hócipője, akkor indítson saját vállalkozást, bár egyáltalán nem biztos, hogy szerencsés lesz benne.


Bak (dec. 22 – jan. 20.)

Kell ez Önnek? Hosszú ideje annyira vágyik a szenvedélyre, most meg igazán gáz, ahogy ettől érzi magát. Ne engedje, hogy maga alá gyűrjék az érzelmei, maradjon csak hűvös és hűséges, ahogy szokott. :( Gyerek, nehéz kérdés... álljon már végre a sarkára!!! Vagy adja javítóba, vagy vágja nyakon, ha nem bír vele!


Vízöntő (jan. 21- febr. 19.)

Hogy gondolja, hogy Önnek megengedett a féltékenység, amikor folyton más után koslat? Fogadja el, hogy párja is félrekavar. Ha titkos viszonya van valakivel, akkor különös figyelmet fordítson a fogamzásgátlásra, mert pici hiba 18 év vezeklést eredményezhet. Hiába imád "shoppingolni", ezen a héten sincs rá több petákja, mint eddig.


Halak (febr. 20. márc. 20.)

Teljes testi leépülés határán áll, hálni jár csak a lélek Önbe. Lehet, hogy ezen a héten nem lesznek elegek a pirulák. Szálljon egy kicsit magába, és gondolkozzon el azon, hogy mennyi mindent elcseszett mostanság. Vágja be maga mögött az ajtót, és ruccanjon ki valahová. Haverok, buli... higyje el, többet használ, mint az Aspirin!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. október 18. 19:15

megtekintés Válasz erre: Horoszkóp - 2011. október 18. 13:41

Milyen ára? Kíváncsivá tettél...
Dominka

Szia, te új csaj vagy? Még sosem láttalak. Tetszik a ruhád! Az ára a kölcsönösség.
2011. október 18. 16:35
Megint kemény hetem lesz:-(
Üdv,
Pinokkió
2011. október 18. 13:41

megtekintés Válasz erre: - 2011. október 17. 14:05

Fogadjam el, hogy félrekavar a párom? Nem bánom, neki is jár egy kis szórakozás. De annak ára van.

Milyen ára? Kíváncsivá tettél...
Dominka
2011. október 18. 13:40

megtekintés Válasz erre: Zsizsik - 2011. október 18. 08:13

Én nyilas vagyok, de ez egy kalap kaki :D
Azt tanácsolja, hogy verjem el az összes pénzem, dolgozzak mint a güzü, de ha ez mégsem jönne be, akkor vállalkozzak, amibe lehet, hogy beletörik a bicskám....valami építőbbre lett volna most szükségem.

Legalább nem várod feszülten a szombatot, hogy Te nyered-e a lottó ötöst! :)
Szerintem jobb tudni a tutit, mint aztán...
Azért mégiscsak tűrhető hetet Neked!
Dominka
2011. október 18. 08:13
Én nyilas vagyok, de ez egy kalap kaki :D
Azt tanácsolja, hogy verjem el az összes pénzem, dolgozzak mint a güzü, de ha ez mégsem jönne be, akkor vállalkozzak, amibe lehet, hogy beletörik a bicskám....valami építőbbre lett volna most szükségem.
 
2011. október 17. 14:05
Fogadjam el, hogy félrekavar a párom? Nem bánom, neki is jár egy kis szórakozás. De annak ára van.
2011. október 17. 11:38
Kedves Éva!

A titkos viszony már nem is elég? :))))
Ez egy olyan megmondós horoszkóp, ezt mutatják a csillagok a hétre, csak nem öntöttem le cukormázzal. :)
D.
2011. október 17. 11:02
Eszembe sincs azon gondolkodni, hogy féltékenység. Még elrontanám vele a perceim, a napom, a hetem, a pedig nem lenne jó. Okom lenne rá bőven. Szokom, vagy megszököm,... vagy megteszem. Hát, ami igaz, igaz. Peták az nincs, kimarad az élvezet. De milyen is az? Előbb nem ártana megismerni, hogy miről is mondok le? :-)

Köszönjük az előrejelzést. Nem elég az időjárás? :-) Akkor mi az, ami kedvezhet? Olyat is kérünk.

Pussz,
Éva
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: