újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Domina horoszkóp október 31 - november 6.

2011. október 30.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Pocsék otthon a légkör? Talán bele kéne gondolnia, hogy Ön is tehet róla. Ha egyedülálló, még önmagával is nehezen jöhet ki. Jobban oda kéne figyelnie mások érzéseire, akkor az Ön élete is könnyebb lenne, és a környezetében élők is boldogabbak lehetnének. Vagy muszáj mindig Önnek megmondania a tutit? Tegye már egyszer félre a vezérszarvait!


Bika (ápr.21-máj.20.)

A ragyogó őszi napsütés ellenére is rossz a kedve? Fogalma sincs róla, hogy mi lehet az oka? Talán ideje lenne szakemberhez fordulnia a bajaival, és nem magába zárkózva játszani a mártírt. Önnek is jobb lenne és a környezetében élőknek is. Lazítson kicsit, nem muszáj Önnek tartania a világ és a családtagjai összes terhét. Azt csak Ön gondolja. Nem lehet, hogy egy kicsit túl fontos önmagának?


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Olyan lendülettel pörög, hogy másokat könnyen a földbe döngöl. Mi Ön, búgócsiga? Vigyázzon, ha több vasat tart a tűzben, a héten durván lebukhat! Megéri? Lehet, hogy azt mondja, hogy igen, de tartsa korlátok közt csapodár természetét! Ha most kezdett új kapcsolatba, próbálja megerősíteni, ha úgy érzi, hogy megéri Önnek, és ne kacsintgasson azonnal kifelé!


Rák (jún.22.júl.22.)

Váratlan meglepetésekben lehet része a héten, és nem biztos, hogy jók is. Ha van párja, ismét leveheti a lábáról szenvedélyes természetével, mert mindig tud meglepetést okozni. Csak vigyázzon! Biztos, hogy a megfelelő személyre pazarolja vágyait? Lehet, hogy egy harmadik is lesz a képben? Rég látott ismerőse jelentkezhet újra. Ez a hét a tervezgetések időszaka. Csináltasson útlevelet, ha még nincs! Ne hajszolja túl magát a munkahelyén, mert idő előtt kifárad. Más is lehet sztahanovista! Ne gondolja, hogy Ön nélkül megáll a világ, még ha úgy is érzi!


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Most új embereket ismerhet meg, ne legyen ragadozó, nem mindenkiből lesz ellenség. Ha kapcsolatban él, figyeljen jobban a párjára, mert más is szemet vetett rá. Észrevenné, ha kifelé kacsintgatna a kapcsolatból? nem biztos, mert annyira el van telve saját magával. Vigyázzon az egészségére! Már megint túlhajszolja magát és rossz vége lesz. Sosem tanul semmiből? Még egy királynak is elfogyhat az ereje, pláne Önnek.


Szűz (aug.24-szept.23.)

Ha elég ügyes, most sikerhullámon szörfözhet. Az a baj, hogy nem jó "úszó", és egy vad szél könnyen a tengerbe vetheti. Legyen óvatosabb a barátaival, nem mindenki az, akinek látszik! Ha kapcsolatban él, épp itt az ideje tenni valamit, hogy felélessze a romantikát. Ne legyen lusta! Semmi sincs ingyen. Ha egyedülálló, ez remek időszak a flörtölésre. De vigyázzon, ne adja a szüzet! Nem mindenhol jön be.


Mérleg (szept.24-okt.23.)

A barátaival el tudja hitetni, hogy remek passzban van, de önmagának ne hazudjon! Vigyázzon, valaki ki akarja használni Önt anyagilag! Talán az egyik exe? A munkahelyén is legyen óvatos, könnyen megégetheti magát, és bajba kerül. Ha egyedülálló, most nehezen épít új párkapcsolatot, de ha kapcsolatban él, akkor is lehetnek nehézségek. Tegyen bele több érzelmet a kapcsolataiba! Elég a felületességből. Önön múlik, hogy boldog lesz-e. Merjen változtatni!


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Tartsa vissza a héten a féktelen természetét, mert bajba kerülhet! Nem lenne jó másokat kibeszélni, mert a falnak is füle van. Bajba akar kerülni? Ugye, hogy nem. Ha kapcsolatban él, rendezzen egy meglepetésvacsorát, vagy vigye étterembe kedvesét! Ideje megmozgassa a fenekét minden téren! Ne hagyja másokra a munka nehezét, ha eddig így is volt! Ön lehetne a legjobb, ha nem lenne lusta. Szedje össze magát, mert messze még a világvége.

Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Egészségesnek érzi magát? Azért nem árt, ha vigyáz magára a fagyos reggeleken! Ha a kapcsolatából kifelé is kacsingat, nézzen magába, hogy minden úgy van-e, ahogy szeretné. Biztos, hogy így akar élni az elkövetkező száz évben? Ne pazarolja el a szenvedélyét! Ha egyedülálló, most jobban nézze meg, hogy kivel kezd, nem úgy mint legutóbb! A héten igazán kreatív ötletek jutnak majd az eszébe! Ne tétovázzon!


Bak (dec.22-jan. 20.)

Ha belezúgott valakibe, éppen ideje, hogy színt valljon! Meddig akar még taktikázni? Kitartása már a múltban is eredményt hozott. Ha kapcsolatban él, odafigyelhetne jobban is kedvesére, miért várja el, hogy mindig csak az Ön fenekét nyalják? Jó ez Önnek hosszú távon? A munkahelyén jobban is kivehetné a részét a közös feladatokból. Ne passzolja mindig másra a munka nehezét. Legyen "férfi" a talpán!


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Vigyázzon partnerére, mert egy régi szerelme újra felbukkanhat! Ugye nem akarja, hogy elhappolják az orra elől, amikor már végre a markában tartaná? Úgy is mondhatnám: "Kapja el a tökét"! Ha egyedülálló, most nem sok jóra számíthat, és ha valami alakulna is, abból se sok jó sülhet ki. Bár ki tudja? Ön nem a stabil kapcsolatok híve. Ideje lenne felnőni és felelősséget vállalni a tetteiért! A munkával kapcsolatban is szedje össze magát, nem alakul semmi csak úgy magától, ha nem tesz érte semmit! Ne várja a sültgalambot!


Halak (febr.20-márc.20.)

Ne legyen hidegvérű a héten, mert összes kapcsolata megsínyli ezt. A munkahelyén ugyanúgy, mint a magánéletben. Vegyen leckéket szenvedélyességből, és jó lenne a Káma szútrát is tanulmányoznia. Vigyen még több színt az életébe! Lehet, hogy úgy érzi, hogy elvan, mint hal a vízben, de legyen óvatos a cápákkal! Vagy magáról képzeli azt, hogy cápa? Csak nehogy kiderüljön, hogy csak bohóchal.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
Még, hogy ne legyek sztahanovista? De mikor tényleg megáll nélkülem a világ!!! :)))

Amúgy a harmadik is bejött, de ő csak egy ártatlan Cicafiú. Még mindig a régi barátnőjébe szerelmes, és engem csak masszírozásra akar rávenni. Hajh… Mindig csak kihasználnak. :)))

Jó, csináltatok útlevelet és szenvedélyes maradok. Amúgy sem tudok jobbat. :))))
Szijja Domina!
Nekem is beletrafáltál a képembe XD
Tyson
Tyűha....most azért van benne igazság :)
köszi, üdv, Zsizsik

megtekintés Válasz erre: Pinokkió

Wow Dominka!
Végre nem ostorozod a Bakokat... (annyira)!
Üdv,
Pinokkió

Ma gyengédebb vagyok, de legközelebb nem ússzátok meg! ;-)
Wow Dominka!
Végre nem ostorozod a Bakokat... (annyira)!
Üdv,
Pinokkió
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: