újabb események régebbi események további események
17:44
Ilona új cikket töltött fel
06:36
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
19:03
Virág új bejegyzést írt a naplójába
05:21
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:35
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
19:08
Virág új bejegyzést írt a naplójába
23:36
Arnottret regisztrált a weboldalra
14:45
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
13:17
Black Ice módosította a cikkét
12:47
Black Ice új cikket töltött fel
17:25
Black Ice módosította a cikkét
17:02
Black Ice új cikket töltött fel
14:01
Zsüsztin új bejegyzést írt a naplójába
07:27
Arnottsyw regisztrált a weboldalra

Dominka horoszkóp 01.14-20.

2019. január 14.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Az anyagiak komoly gondot okozhatnak a héten, el kellene gondolkoznod, hogy ne válts-e az életedben nem csak munkahelyet, de lakhelyet is. Ha van partnered, kérd ki a véleményét és a támogatását.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Egy kis segítséget kaphatsz a teendőid elvégzésében, ha hagyod, hogy mások segítsenek és nem egyedül akarsz mindent megoldani. Nem kell olyan makacsnak lenni. Nem mindig visz előrébb.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Úgy érezheted, hogy mindennek vége és már sose jönnek jobb napok, de ne add fel, mert minden rendbe fog jönni, a fájdalom nem tart örökké. Emellett, most kiderülhet, hogy kik a barataid igaziból.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Megunhatod a bizonytalanságot és úgy dönthetsz, hogy nem pazarolod a figyelmedet érdemtelenre. De ha tiszta lapotsz nyitsz mással, amire remek lehetőség adódik a héten, akkor ne szennyezd be hamissággal!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Most az egészségedé kell legyen a főszerep és mindent utasíts e mögé és az eredmény nem marad el. Párod másfelé is kacsintgat, de ne aggódj, mert el nem hagyna soha egy ilyen jó embert.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

A kreatív éned győzedelmeskedik a héten és sok dicséretet zsebelhetsz be, ha megmutatod másoknak is, hogy mire vagy képes, és nem rejted a véka alá a született tehetségedet. Légy bátor és merész!

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

A hét elején váratlan telefonhívás tehet boldoggá és ettől a fellegekben járhatsz, és legjobb, ha ott is maradsz, és nem veszed észre mások bizonytalanságát. Adj esélyt a szerelemnek!

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Úgy érzedheted magad mint egy négynapos vizi hulla, talán ideje megengedned magad a lazítást, menj kikapcsolódni, aludj többet és próbáld megtalálni az örömöt az életedben úgy általában.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

A karrieredben sikereket érhetsz el, de a magánéleted maga a csőd a héten. Rokonaidtól bosszantó híreket tudhatsz meg az exedről, de csak irigy vagy, azon kívül semmi sem köt már hozzá. Továbbléphetsz!

Bak (dec.22-jan.19.)

A héten egy forró kaland figyelhet be, ami elhozza a télben a tavaszt. Ha egyedülálló vagy, akkor uccu neki, de ha nem, akkor öltsd fel az erényövet, feltéve, hogy erkölcsös akarsz maradni. Persze, ha nem...

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Még téged is meglephet, hogy miből lesz a cserebogár, mikor egy viszonylag új kapcsolatodban nagy fordulat következik be. Légy nyitott és randira semmiképp ne húzz vágyölő alsóneműt! Érhetnek meglepetések!

Halak(febr.19.-márc.20.)

Ez az a hét, amikor úgy érezheted, hogy semmi sem jó és összeesküdött ellened az ég is. Legjobb lenne fel sem kelni az ágyból, de a túlélési ösztönöd majd segíteni fog kellemesebb vizekre úszni.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: