újabb események régebbi események további események
17:44
Ilona új cikket töltött fel
06:36
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
19:03
Virág új bejegyzést írt a naplójába
05:21
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:35
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
19:08
Virág új bejegyzést írt a naplójába
23:36
Arnottret regisztrált a weboldalra
14:45
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
13:17
Black Ice módosította a cikkét
12:47
Black Ice új cikket töltött fel
17:25
Black Ice módosította a cikkét
17:02
Black Ice új cikket töltött fel
14:01
Zsüsztin új bejegyzést írt a naplójába
07:27
Arnottsyw regisztrált a weboldalra

Dominka horoszkóp 01. 21-27.

2019. január 21.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

A héten légy óvatos az alkohollal, ha sosem iszol akkor is, mert megmérgezheti a kapcsolataidat és még bohócot is csinálhatsz magadból. A fogyó holddal most kezdhetsz sikeres diétába vagy elvonókúrába.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

A megváltozott családi kapcsolataid miatt új helyzetekben találhatod magad, amely a kreativitásod és az alkalmazkodóképességedet is próbára teheti. Légy bátor és merész és nyerni fogsz!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Úgy tűnhet, hogy az élet jól kiszúrt veled, nézz körbe és próbáld meglátni a legrosszabb és legreménytelenebb helyzetben is a jót és a szépet, mert képes vagy bármire, amit igazán akarsz.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Megviselhet, ha úgy érzed döntened kell két személy baratsága közt, s talán annál többet is szeretnének tőled. Ne halogasd a döntést, bármilyen nehéz is legyen, ábrándos és ártatlan lelkednek legjobb út az egyenes út!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Meggondolatlan és kelekótya tetteid árnyékot vethetnek a hétköznapokra a hét közepéig, de utána összeszeded magad és ott is dikereket könyvelhetsz el, ahol nem is vártad volna.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Az egészségügyi problémák aggaszthatnak, s legjobb lenne idejében orvoshoz fordulni, hogy ki lehessen zárni egy nagyobb bajt. A művészetek terén mist számtalan elismerést kaphatsz!

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Ha egész héten egy hétvégi randira készülsz, semmi mással nem is tudsz foglalkozni. Azért légy óvatos a munkahelyeden, nehogy baleset érjen és terveid füstbe menjenek. Társasági életedben változás várható.

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Vad szelek fújják a vitorláidat, de ha csípősségedből és rátermettségedből nem engedsz, akkor keményen tudod tartani életed hajóját, bármilyen nemkívánatos rokonok állítsanak is be hozzátok váratlanul elképesztő ajánlatokkal.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

A magánéletedet egy merő csődnek érezheted, de ne add fel, mert hamarosan utolér a megváltó szerelem, akár párkapcsolatban, akár házasságban, akár szingliként tengeted vidám hétköznapjaidat. Vesd bele magad az életbe!

Bak (dec.22-jan.19.)

Már-már szédületesen jól érezheted magad, csak nehogy bevágd a fejed véletlenül, mert lett légyen bármily kemény, mégsem törhetetlen, miként a szíved sem. Fogadd el az ösztöneid irányítását és lélegezz szabadon!

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Rá kell jönnöd, hogy egy biztonságos kapcsolat nem fog szikrázni, föleg, ha nem vagy türelmes, de ami meg szikrázik az fel is égethet. Döntés elé kerülhetsz. Ne becsüld magad alul, több van benned, mint hinnéd. A hét a csábítás művészetéé!

Halak(febr.19.-márc.20.)

Váratlan fordulat következhet be a szerelmi életedben. A kapcsolataid közül olyanból lehet bármi, amire sosem gondoltál volna, míg egy jóakaródtól instrukciókat nem kapsz.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: