újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Dominka horoszkóp 03. 05 - 11.

2018. március 5.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Nagyon szép lenne tőled és a lelked is megnyugtatnád, ha keresnél valamit, amit támogathatsz, vagy fogadj örökbe egy állatot a sintértelepről. Ha nincsenek meg hozzá a feltételek, még mindig szánhatsz rájuk egy nagyobb összeget. Sokan éhezik a szeretetet, nem csak te.

Bika(ápr.20.-máj.20.

Nem veszed észre, hogy egyre jobban a terhére válsz a családodnak. Nem kell folyton azt kérdezgetni, hogy ki fog melletted maradni, ha kivénhedsz, ha van egy jó biztosításod, nem fogsz senkire rászorulni. A héten ne lottózz, inkább add azt a kis pénzt egy fedél nélkülinek.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Ha esetleg a héten a fogyókúrával kacérkodsz, került az éles szerszámokat és ne a testrészeid levágásával akard csökkenteni a testsúlyodat! Ne feledd, a csontok a kutyáknak se valóak és mindenki megérdemli az édes kényeztetést, vegyél valami finomságot és nassolj inkább!

Rák(júni.22.-júl.22.)

Felzaklathat egy árny a múltból, a le nem záratlan kapcsolatok ismételten gondot okozhatnak. Temesd el a múltat, gyászold el, és ha nem megy egyedül, szakmai segítséget kérni se szégyellj, mert csak így juthatsz előre, különben csak újra és újra visszaesésre számíthatsz.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Nehéz volt eddig elképzelni, hogy két embert is szerethetsz egy időben, de különbözőképpen, és most téged is utolért az elképzelhetetlen. Ne félj semmit, akik szeretnek, azok meg fognak érteni, akik meg nem, azoknak nem számít a véleményük, akármennyit hajtogatják.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Ha nem oltattad be magad influenza ellen, akkor légy óvatos, egyél sok vitamint, zöldséget és gyümölcsöt, pihenj és legfőképp aludj eleget, hogy a szervezeted erős legyen, mert jönni fog az elkerülhetetlen és nem fogsz örülni a magas gyógyszerszámlának.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Talán megérzed, talán nem, de a párodat felzaklatta valami a múltból, talán zsarolják és félelmei is vannak, de ha mellette állsz és biztosítod a szerelmedről, akkor nem lesznek kétségei és erősebb lesz mint egész életében, mindössze rád van szüksége, hogy teljesen mellette légy.


Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Az idő enyhülést hozhat az időjárásban is és az érzelmi életed viharai is elcsendesülhetnek, ha te is ezen dolgozol. Légy óvatos az utcán és lehetőleg ne mászkálj sötétben egyedül, mert megtámadhatnak és jobb esetben is kórház lehet a vége! Legyen testőröd!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Ha a héten a tömegközlekedést választod, még csak ne is gondolj bliccelésre, mert hamarabb utolérnek mint a hazug embert a sánta kutyájával! Hidd el, olcsóbb egy jegyet megvenni, mint utólag a büntetést kifizetni. Vagy gyalogolj, az felpörgeti az anyagcserédet is.

Bak (dec.22-jan.19)

Néhányan csalódást okozhatnak, akiknek sokat segítettél a múltban. A lojalitás szép erény, de sajnos némelyekből hiányzik, és nem mindenki a te szemeddel és szíveddel lát. Időnk arra van, amire csak akarjuk, ne feledd! Néha abban bízhatsz, aki elhagyott, nem abban, ami látszólag melletted van.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Itt az idő a megújulásra és arra, hogy kiteljesedj. Bármennyi idősek vagyunk is, sosem túl öregek ahhoz, hogy ne tanuljunk meg új dolgokat. Az eszed megvan hozzá, csak rajtad múlik. Amibe beleteszed a szíved, azt sikerre viszed, bízz magadban és légy szorgalmas!

Halak(febr.19.-márc.20.)

Kétségeid vannak a munkatársadat illetően? Lehetnek is, de nem biztos, hogy az van a háttérben, amire te gondolsz. Talán pont azért morcos veled, mert túlságosan is szimpatikus vagy neki. De lehet ennek épp az ellentéte is. A jó hír, hogy rajtad áll, hogy milyen irányba mész.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: