újabb események régebbi események további események
05:56
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
05:51
wadbikaiy új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
21:32
Új cikk került fel a weboldalra
20:58
Black Ice új cikket töltött fel
14:19
Ilona új cikket töltött fel
04:30
MichaelNem regisztrált a weboldalra
04:30
KennethJek regisztrált a weboldalra
19:26
Virág új bejegyzést írt a naplójába
12:04
Rosariogeown regisztrált a weboldalra
13:29
BruceDop regisztrált a weboldalra
11:13
Virág módosította a naplóbejegyzését
11:12
Virág új bejegyzést írt a naplójába
23:48
emillio módosította a cikkét
23:47
emillio új cikket töltött fel
21:00
Black Ice módosította a cikkét
20:58
Black Ice új cikket töltött fel
16:14
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
16:12
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
15:46
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
22:58
Ilona új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp 03. 12 - 18.

2018. március 12.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Egy hazugságra épített boldogság nem lehet soha igazi boldogság. Valld be az igazat és betörik a fejed. Mondanak az emberek sok okosságot, de te tedd azt, amit a szíved diktál, még ha az egész világot lángokba is borítod körülötted.

Bika(ápr.20.-máj.20.

Ha valamivel nem vagy megelégedve, mondd meg nyíltan. De haragos és pattogós ne légy miatta. Csak magadnak okozol gondot azzal, ha nem tudod elengedni a mérget, mint a méh, aki a saját farába szúr, aztán ott döglik meg.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Azt érdekes megfigyelni, amikor a másik hazudik, és te tudod, de ő nem is sejti, hogy nem elég ügyes hazudozó, te pedig nem vagy olyan idióta, amilyennek néz. Ugye? Ne engedd magad kihasználni! Koncentrálj azokra, akik őszintén a szívüket adják neked!

Rák(júni.22.-júl.22.)

Ismét talpra állhatsz egy visszaesésből, legyen szó drogról, vagy kiszipolyozó ismerősökről. Csak bocsáss meg magadnak, és utána nézz újra előre, és ne hagyd magad a túlzott bűntudattal még mélyebbre süllyedni. Fontos és értékes ember vagy, lépj ki a fényre!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Vannak emberek, akik másokon átgázolva tudják csak elérni a céljukat, de te azt mondod, hogy: - De én egyszerűen magam miatt se tudnék ilyen lenni. Nem tudnék tükörbe nézni. - És te csinálod jól, mert így megmarad a becsületed és a szíved-lelked is tiszta marad, aki nagy kincs.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Bár jön a tavasz, ne vetkőzz azonnal bikinire, vagy köldökvillantós ruciba, mert ilyenkor még könnyű megfázni. Inkább töltsd fel a kimerült téli vitamin és ásványianyag készleted, mert olyan kalandban lehet részed, ami sok energiádat fogja felőrölni. Zöldség, gyümölcs, hús, kevés gabona!

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Ha úgy is érzed, hogy a kapcsolatod döcögősen indul, egyet se bánkódj, mert ez most nem egy gyors szexkaland lesz, mint a korábbi partnereid, hanem ha kitartotok a nehézségek ellenére, egy életre szóló elköteleződés válhat belőle. Nincs erősebb egy lassan kialakuló szerelemnél. Ő az igazi!


Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Vannak olyan bűnök, amikről nem lehet beszélni. Amiket csak önmagával intézhet el minden ember. Ha nem megy egyedül, keress szakembert, szakorvosi segítséget, lelkipásztort vagy patikus segítségét. Egy biztos, ne bolondulj meg, mert azzal nem csak magadnak ártasz!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Rossz barátok és családtagok vesznek körül. Talán csak egy, de az is sok. Igazából ő az az embertípus, aki bármit bevet, hogy boldoguljon. Egyik hazugsággal menti a másikat. Mint mikor foltokkal takarjuk el a szakadást, egyre többel. Semmi se nagy ár. Láss át a színlelésen!

Bak (dec.22-jan.19)

Vigyázz, hogy kinek adod ki a titkaidat! Egy besúgó lesben áll, hogy tönkretegyen, de te okos vagy és előbb utoléred, mint a sánta kutyát, amelyik még vak is. Minden jóra fordulhat, ha nyitott szívvel és pláne szemmel jársz! Barátod több van, mint ellenséged, rájuk koncentrálj!

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Néha hajlamos vagy az elégedetlenségre, de a dolgok akkor változnak és lesznek jobbak, ha te is odateszed magad és nem az elégedetlenséget szítod, hanem pozitív tettekre buzdítasz másokat. Gondolj arra, hogy most a legkisebb rossz történt veled, és ennek örülj!

Halak(febr.19.-márc.20.)

Jó emlékezni arra, amin sikeresen keresztülmentünk. Az ilyen emlékezésben erő van mindig, és amikor elesünk segít felállni és újrakezdeni mindent, talán néha újratervezéssel. Talán néha néha meg kell javítani lelkünk GPS-ét. De mindig van remény, míg fel nem adjuk.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: