újabb események régebbi események további események
23:59
Ilona új cikket töltött fel
17:55
Orsolya új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
17:41
Orsolya új bejegyzést írt a naplójába
18:58
Ilona módosította a naplóbejegyzését
15:32
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
11:08
L. Alexa módosította a cikkét
10:39
L. Alexa új cikket töltött fel
07:37
Virág módosította a naplóbejegyzését
07:36
Virág új bejegyzést írt a naplójába
07:33
Virág módosította a naplóbejegyzését
05:25
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
05:25
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
15:41
Ilona új cikket töltött fel
07:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:32
Zsüsztin új bejegyzést írt a naplójába
20:57
hheenniiaaa regisztrált a weboldalra
19:38
Janó új cikket töltött fel
10:22
Zsüsztin új cikket töltött fel
17:55
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
15:22
Janó módosította a cikkét

Dominka horoszkóp 04. 02 - 08.

2018. április 2.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Ne dőlj be a fapados kölcsönnek, mindenki a pénzedre utazik, csak mindenki másképp csomagolja. Kérdezz meg egy bölcsebbet, aki nem érdekelt a dolgaidban mielőtt valamibe belevágsz. Egy erős fekete szerelemre indít!

Bika(ápr.20.-máj.20.

Keress bármi szokatlant, még nem késő áramütést kapni, hogy igazán életre kelj. Nem számít mit használsz, ha nem vigyázol megvághatod magad és arra nem lesz jó a popsikrém. Törődj magaddal többet!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

A húsvéti tojást nem a nyuszi hozta, az emberek néha nem őszinték veled, de ne magadban keresd a hibát! Néha kockázatok és mellékhatások érhetnek utol, akkor is, ha gyorsabban futsz mint a hazug ember a sánta kutya elől.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Össze vagy zavarodva és félsz? Mindenkinek lehet rossz időszaka, de ha ez már hosszan tart nálad, talán ideje szakmai segítséget kérned. Jobb egy xanax ma, mint egy zárt osztály holnap. Légy okosabb mint legutóbb!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Ha zokognál inkább mintsem jókedvedben nevetgélnél, adj magadnak több szabadságot, mert a pihenés is kell, nem csak a munka. Itt a tavasz, menj többet a levegőre, ha csak sétálni is, de jobb lenne kocogni!

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Mikor voltál utoljára egy jót szórakozni? Ha nincs kedved elmenni sehová, akkor nézzetek a barátaitokkal együtt filmeket egy kis borral, jégkrémmel és csokoládéval feltankolva. Ne most diétázz!

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Az agyadra megy a párod az örökös pánikrohamaival? Talán tobb kommunikációra és segítségre van szüksége, mint elsőre gondoltad volna. Ne szúrj a szívébe kést, pláne ne forgasd meg benne, csak öleld magadhoz többet!


Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Úgy gondolod, hogy a párod mindent elmondott neked a múltjából? Mégis miért hallgatott volna el valamit? Vigyázz, nehogy annyi gáz legyen a végén, hogy felrobbanjon az egész kapcsolatotok! Ne adj kölcsönt!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Ha kutatsz a múltban, olyat találhatsz, ami talán jobb lett volna, ha a szekrényben marad, mint a szomszéd csontváza, akit az asszoby elfelejtett kiengedni. Mindennek eljön az ideje, ne tétovázz élni a kedvező lehetőségeiddel!

Bak (dec.22-jan.19.)

Érdekes dokumentumok kerülhetnek a birtokodba, légy bölcs és használd fel jól a lehetőségeidet. Vigyázz, hogy senki se mossa át az agyad, nem mind arany, ami fénylik, akkor se ha ki van fényesítve. Pihenj többet!

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

A szokásaink különbözhetnek, de mindenki szereti az élvezeteket. Ajándékozd meg magad! Szeretnél megszabadulni a rossz érzéseidtől? Válogasd meg a barátaidat és nem juthatsz már hátra. Légy nagylelkű, de ne butus!

Halak(febr.19.-márc.20.)

Hatékonyságot szeretnél a munkahelyeden? Akkor ne kínlódj, hogy nem megy, hanem válasz minőségi eszközöket és ügyes kollégákat. Még mosószerrel se birkózhatsz meg a múltad sötét titkaitól. Ne bízz a papokban!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: