újabb események régebbi események további események
23:59
Ilona új cikket töltött fel
17:55
Orsolya új hozzászólást írt az egyik naplóbejegyzéséhez
17:41
Orsolya új bejegyzést írt a naplójába
18:58
Ilona módosította a naplóbejegyzését
15:32
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
11:08
L. Alexa módosította a cikkét
10:39
L. Alexa új cikket töltött fel
07:37
Virág módosította a naplóbejegyzését
07:36
Virág új bejegyzést írt a naplójába
07:33
Virág módosította a naplóbejegyzését
05:25
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
05:25
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
15:41
Ilona új cikket töltött fel
07:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:32
Zsüsztin új bejegyzést írt a naplójába
20:57
hheenniiaaa regisztrált a weboldalra
19:38
Janó új cikket töltött fel
10:22
Zsüsztin új cikket töltött fel
17:55
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
15:22
Janó módosította a cikkét

Dominka horoszkóp 04. 09 - 15.

2018. április 9.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

A kaland nem mindenkinek való és ha nem örököltél fantáziát az anyádtól, akkor rendezkedj be egy monoton munkahelyre hosszú távra, mert ott leszel sikeres, ha kitartással párosul az eszed.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Vannak olyan barátaid, akikre mindig számíthatsz. Tarts egy kerti grillpartit vagy egy gyertyafényes vacsorát, hogy kifejezd értékelésed! Légy bölcs, és ne bosszankodj apróságokon mint pl. egy ártalmatlan kus mazsolán!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Mókás foltjai csak Paulának, a napszemcsis bocinak vannak, de ha nem vigyázol, beütheted magad és akkor neked is lehet, de kék-zöld-lila színben nem lesz olyan mókás. Szemészetre kérj időpontot!

Rák(júni.22.-júl.22.)

Szokásod túlaggódni a dolgokat, de csak magadat hergeled túl és végül lebeszéled magad olyanról is, aminek pedig lenne értelme. Pihenj többet és aludd ki magad éjszakánként, feküdj le időben!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Ideje a szívedről is ledobni a téli bundát, nem csak a testedről, mert ha szőrös szívű vagy, még azt is elvedzítheted, aki tolerálja a kis hülyeségeidet. Egyél több friss salátafélét és tengeri halat!

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Sok dolgod lehet, de szakíts időt a barátaidra, mert amikor minden összeomlik körülötted, csak rájuk számíthatsz. Azért nem baj, ha van egy titkis bankszámkád vészhelyzetekre.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Találd meg a szerelmet, ezért érdemes élni nem a fizetésért, akármennyi is legyen. Építs házat, de otthonod legyen, ne csak egy ház. Szeretet nélkül semmit sem ér az egész, azzal töltsd meg, be drága bútorokkal!


Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Egy minden tekintetben egyedülálló és bámulatos személynek mutathatod meg a héten a jobbik oldalad. Ne zúdítsd rá a lelki szennyed, inkább legyen a pozitivitás a szemed előtt célként kitűzve.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Minden napra egy újabb izgalom, ez hiányzik. De semmi nem az aminek látszik és néha túl sok a titok és az érdekes eset. Vigyázz a hirtelen napsütéssel, mert könnyen napszúrást kaphatsz!

Bak (dec.22-jan.19)

Egyszer mindenkinek fel kell nőnie, de nem muszáj 24 óra alatt. Az egyenes út nem lesz görbe, de vigyázz, hogy nehogy kiegyenesítsd a kanyart, mert összetörheted magad! Népszerű vagy az ellenkező nemnél, de ne szállj el!

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Társaiddal vigyázz a belső egyensúlyra és de mégse tagadd meg magadtól az élvezeteket. Hatékonyabb együttműködéssel könnyebben átlendültök az akadályokon. Lásd meg, hogy kinek vagy fontos!

Halak(febr.19.-márc.20.)

Nehéz idők jöhetnek, ne kezdj ki befolyásos emberekkel, mert irtó dühösek és kiszámíthatatlanok lehetnek. Adj időt magadnak és csak a családodra támaszkodj, ne keveredj zűrös ügyekbe!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: