újabb események régebbi események további események
11:47
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
18:07
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
17:17
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
14:43
L. Alexa módosította a naplóbejegyzését
14:42
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
14:39
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
20:56
Ilona módosította a cikkét
20:53
Ilona új cikket töltött fel
09:00
ghost187 válaszolt egy szavazásra
19:55
Ilona módosította a naplóbejegyzését
16:35
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
16:27
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
15:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
15:20
L. Alexa módosította a naplóbejegyzését
15:19
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
10:21
Clamcasexwm regisztrált a weboldalra

Dominka horoszkóp 04.30-05.06.

2018. április 30.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Messze élő rokonaidat, családtagjaidat láthatod újra. Azért ne vidd túlzásba, ne lógj a nyakukon folyamatosan, nehogy elegük legyen és megutáljanak. Akármilyen kedves vendég, három napig untig elég.

Bika(ápr.20.-máj.20.

Légy óvatos, mert kiderülhet, hogy erkölcstelen ajánlatott tettél egy ismerősöd ismerősének, még ha jó indulattal voltál is, nem biztos, hogy jól sül el, a pokolba vezető út is jóindulattal van kikövezve.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Egy régóta óhajtott találkozás jöhet össze a héten. Az önbizalomhiányodat csukd be valahova és zárd rá az ajtót, és fogadd el végre, hogy téged is szerethet valaki érdek nélkül. Jobb egy tál főzelék ott, ahol szeretet van.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Hónapok óta tartó munkád eredményes lesz, ha nem görcsölsz be és pánikolsz a célvonal előtti utolsó hajrában. Vigyázz a szívedre, mert valaki nagyon komolyan el akarja rabolni és birtokolni.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Élvezd a napfényt és a kerti munka nyugalmát, ne pihentesd kezed napestig és szorgalmad nem lesz hiábavaló. Talán szeretted eltávolodik tőled, de idővel vissza is fog térni. Rajtad áll, nyitott maradsz-e.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Kapcsolatod teljességre jut, és őszinteséged és lelkesedésed elnyeri jutalmát. Merj megnyílni, de válogasd meg, hogy kinek. Valaki már évek óta melletted áll, mindenben támogat és szeret.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

A szerelem az ajtódon kopogtat és vár. Ha beengeded élethosszig tartó kapcsolat lehet belőle, ez csak rajtad áll. Ragadd meg a lehetőséget és mutasd ki vonzalmad, ha döntöttél. A hét második fele izgalmas lesz!


Skorpió(okt.23.-nov.21.)

A héten az elmúlt időszak az ellentettjére fordul. Ha eddig nem voltál túl szerencsés, vegyél Lottót! De ha az voltál, inkább biztosítást köss! Minden tetted jó annak, aki jó szívvel fordul feléd!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Ne légy elégedetlen, nem mindenki olyan tökéletes, mint te. Ha alacsonyabbra teszed a lécet, kevesebb csalódás fog érni és a környezetedben élőknek is kevesebb eséllyel mész az idegeikre.

Bak (dec.22-jan.19)

A legjobb kollégád veszélyes küldetést vállal, kérdezd meg, hogy van-e biztosítása és segíts neki eligazidni az élet kapcsolati útvesztőjében. A munka terén a hét zökkenőmentesen fog eltelni.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Egészségügyi problémáid a héten javulásra fordulnak. Légy türelmes és kitartó, mert a régóta tartó problémáknak több idő szükségeltetik a jobbra forduláshoz, de nem reménytelen!

Halak(febr.19.-márc.20.)

Érdemes kihasználni a hosszú hétvégét a pihenésre, mert utána kemény hajrá következik. A munka fontos, de ne mindenáron, mert a családi élet húzza a rövidebbet. Mérlegelj időben, hogy mi az igazán fontos.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: