újabb események régebbi események további események
19:11
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:08
wadbikaiy új cikket töltött fel
16:38
wadbikaiy módosította a naplóbejegyzését
16:38
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp 09.02-08.

2019. szeptember 2.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

A héten egy újra induló és felfrissülő barátság új örömmel és energiákkal tölthet el, feltéve, ha mindenki betartja a határokat.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

A hét kapcsolati téren nem indul túl bíztatóan, de ha a célotok egyeznek, akkor nincs lehetetlen. Hagyd nyitva a kommunikációs kaput!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

A héten a barátok támogatását élvezheted, de vedd észre, hogy egyikük most jobban kikészült a szokottnál is. Kezdeményezz!

Rák(júni.22.-júl.22.)

A hét fel nem tett és így megválaszolatlanul maradó kérdésekkel indulhat, s nem akarsz hallgatni a rossz előérzetedre. Bízz magadban!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

A héten úgy érezheted, hogy a kapcsolati válságod javuló tendenciát mutat, de közben lehet, észre sem veszed, ha a szemed előtt omlik össze a párod.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Jó híreket kaphatsz a héten és csak rajtad áll, hogy mit kezdesz a lehetőségeiddel. Aki mer az nyer, aki meg nem, az túl óvatos...

Mérleg (szept. 23.-okt.22.)

Jól hangzó ajánlatot kaphatsz a hét elején, de fogalmad sincs, hogy mit kezdj vele? Élj a mának, de gondolj a holnapra is!

Skorpió (okt.23.-nov.21.)

A hét katasztrofálisan indulhat, és amikor azt gondolod, hogy már nem lehet lejjebb, akkor jön csak az igazi meglepetés!

Nyilas (nov.22.-dec.21.)

Borúsan indulhat a hét, de a hét közepén egy váratlan találkozás minden bosszúságodat elfeledteti veled. Légy nyitott a változásra!

Bak (dec.22-jan.19.)

A hét sok apró meglepetés hozhat, ami igazi örömöket ígér, ha nem a lottó ötösre vársz egyfolytában. Értékeld az apróságokat!

Vízöntő (jan.20.-febr.18.)

A héten ne adj tanácsot a barátaidnak, nehogy neheztelni kezdjenek rád! Az idő úgyis mindent megold nélküled is.

Halak (febr.19.-márc.20.)

A hét egy kis szabadságot ígér a napi rutinból. Használd ki a felkínálkozó lehetőségeket a szórakozásra, ami neked is jár!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: