újabb események régebbi események további események
14:27
Fazekas Zsuzsanna regisztrált a weboldalra
12:23
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:53
D Klári új bejegyzést írt a naplójába
10:44
D Klári új bejegyzést írt a naplójába
15:17
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
14:12
gvali módosította a cikkét
14:11
gvali új cikket töltött fel
14:06
gvali válaszolt egy szavazásra
18:31
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
10:27
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
06:59
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
04:08
Broncoabc regisztrált a weboldalra
20:05
kalozlány módosította a cikkét
20:01
kalozlány új hozzászólást írt egy cikkhez
19:53
kalozlány módosította a cikkét
19:49
kalozlány új cikket töltött fel
16:37
Ilona új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
16:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
11:28
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Virág új hozzászólást írt egy cikkhez

Dominka horoszkóp 12.03-09.

2018. december 3.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Egy gyors flört gyors kiábrándulást hozhat, ne ossz meg magadról bizalmas adatokat idegenekkel, mert visszaélhetnek vele. Nem mindenki olyan angyal veled, mint te másokkal.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Ha úgy érzed, hogy megzavartál valamit, hát biztos lehetsz benne, hogy úgy is van. Kicsit legyél körültekintőbb és sikert sikerre halmozhatsz a héten, de azért ne szállj még el!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Egy szellem tér vissza a múltból hozzád és sikerül újra magával ragadjon és összezavarjon. A szépség túl van értékelve. Ne legyen kétséged a saját képességeidben, se abban, hogy igazán szeretetre méltó vagy!

Rák(júni.22.-júl.22.)

Kutyaszőrrel gyógyítani a kutyaharapást... Mindenki tudja, hogy ez a legostobább dolog, amit tehetsz a szíveddel. Egyszer az életben használhatnád a józan ítélőképességedet is, ha van olyanod...

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Te vagy a legjobb, mégis, vagy talán pont ezért kacsingatnak ki mellőled. De legjobb, ha nem is veszel észre semmit, mert kóborló báránykád végül úgyis visszatér bűntudattal telve. Csak szeresd!

Szűz(aug.23.-szept.22.)

A héten sok dicséretet zsebelhetsz be és aktiválhatod még jobban a teremtő energiáidat. De közben figyelj az egészségedre is, nehogy félrekezeljenek, mert nem vesznek elég komolyan, ahogy te sem magadat.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Komoly üzleti ajánlatot kapsz a héten, amelyet bölcsen kell megfontolnod, félretéve az érzelmeket és a jószándékot, keményen csak a saját érdekeidet nézve. Nem fogsz csalódni magadban.

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Bármennyire is szeretnél megkapni valakit, a Sors ezúttal másképp rendeli el a történet végét, mintsem szeretnéd. Itt az idő, hogy felismerd, mindent és mindenkit nem kaphatsz meg.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Ideje meglátnod, hogy nincs zökkenőmentes kapcsolat és neked is oda kell tenned magad, ha azt akarod, hogy a dolgok működésben maradjanak. Ésszerűtlen elvárásaidból alább kéne adnod.

Bak (dec.22-jan.19.)

Munkatársaid lendülete más irányt vesz az év végén és ez téged is magával ragad. Néha még te is megengedheted magadnak a lazulást, ne félj attól, hogy rugalmasnak gondolhatnak!

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Próbálod még magadnak is bemesélni, hogy elengedted a múltat, mégis azzal van tele a fejed és az ömlik ki a szádból szünet nélkül. Merülj alkotó tevékenységbe!

Halak(febr.19.-márc.20.)

Kedved akár a befagyott tó. Nem lehet minden nap tökéletes, de kiaknázhatod a benned rejő tehetséget a jósággal ötvözve. Vagy válaszd a xanaxot, legalább kialszod magad.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: