újabb események régebbi események további események
23:35
Find уоursеlf а girl fоr the night in уour сity Canаda: http://b1 ...
11:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:44
SlifeCitle regisztrált a weboldalra
06:20
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:19
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:54
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
01:51
The bеst girls for sеx in your tоwn Cаnаdа: https://coupemoi.la/Y2BuS ...
13:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
05:02
Dаting sitе for sеx with girls from Spаin: https://v.ht/m2SsB regisztrált a ...
01:41
Аdult zoosк 1 dаting аpр itunes: https://cordly.pw/SKfvAL regisztrált a ...
00:15
Jblehei regisztrált a weboldalra
21:02
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp 2014. december 1-től 2014. december 7-ig

2014. december 1.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Szorongató érzés vesz rajtad erőt, úgy érzed, képtelenség, hogy mindennel időben végezz, és legszívesebben hátrahagynál mindent, amivel eddig foglalkoztál. A menekülés azonban nem megoldás, szembe kell nézned a feladataiddal.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Úgy érzed, kicsit túlvállaltad magad, és nem tudod, hol is kellene elkezdened a dolgokat. Ha nincs kész terved, akkor szinte esélytelen, hogy minden célodat megvalósítsd, ezért először azt találd ki, mit és hogyan akarsz elérni.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Valamit, amit eddig jó döntésnek tartottál, most gyorsan megbánhatsz, úgy érzed, elkapkodtad ezt a dolgot, és nem számoltál a következményekkel. Most azonban már kénytelen vagy a kialakult helyzettel foglalkozni.

Rák(júni.22.-júl.22.)

A családod körében találsz nyugalomra, amikor úgy érzed, minden túl feszültté válik. Bármilyen nehézségekkel találod is szemben magadat, úgy érzed, az otthoni dolgokból erőt meríthetsz, és ez segít, hogy megbirkózz a gondokkal.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Úgy érzed, folyton magadat ismétled, ugyanazokat a köröket futod, és nem tudod, hogyan törhetnél ki ebből a helyzetből. A legjobb, ha a munkára koncentrálsz most, és nem agyalsz túl sokat, mert ezzel értékes energiát veszítesz, de nem leszel előbbre.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Vegyél egy nagy levegőt, és zárd le magadban a múlt kudarcait, mert nem érdemes tovább ezeken rágódni. Tekints a jövőbe, és koncentrálj azokra a kihívásokra, amelyek még előtted vannak, mert csak ezekből tudsz profitálni.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Csak akkor érzed most jobban magadat, ha nem aggodalmaskodsz túl sokat, hanem a céljaidra, és a terveid megvalósítására koncentrálsz. A munkában, és abban, ahogy a dolgok lassan összeállnak, megnyugvást találhatsz.

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Nem csak az számít, mit mondasz, az is, hogy hogyan mondod. Ha úgy fejezed ki a gondolataidat, hogy azzal mások nem tudnak azonosulni, értékes támogatást veszíthetsz el, pedig neked is könnyebb a dolgod, ha van, aki melletted áll.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Valami sokkal rosszabbul hangzik, mint amilyen valójában, ezért nem szabad hagynod, hogy a kezdeti ijedtség eltávolítson a terveidtől. Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy próbálkozz, akkor a gyors megoldást is megtalálod majd.

Bak(dec.22.-jan.19.)

Egy kicsit ki kell most mozdulnod a kényelmi zónádból, azért, hogy a terveidet megvalósíthasd. Ha hajlandó vagy másokhoz alkalmazkodni egy kicsit, képesek lesztek együtt dolgozni majd, és így a céljaidat is sokkal könnyebben érheted el.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Olyasmiről álmodozol, amit talán magadnak sem mersz bevallani, az ábránd azonban már helyet nyert magának a gondolataidban, és nem is tudsz szabadulni tőle. Érzed, hogy a tűzzel játszol, de mégsem tudsz egyszerűen nemet mondani a csábító veszélyre.

Halak(febr.19.-márc.20.)

Ne hagyd, hogy a rossz tapasztalatok megkeserítsenek. Nem kell naivnak lenned, de ha gyermeki ártatlansággal és nyitottsággal tudsz tekinteni a dolgokra, akkor olyasmit is megláthatsz, ami fölött mások elsiklottak volna.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2014. december 1. 13:30
Honnan tudtad? Te gondolatolvasó vagy? Az élet a veszélyes, nem a csábítás gondolata! :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: