újabb események régebbi események további események
09:28
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
09:25
wadbikaiy új cikket töltött fel
05:55
wadbikaiy válaszolt egy szavazásra
05:54
wadbikaiy új cikket töltött fel
05:46
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
21:38
SamuelOrals regisztrált a weboldalra
19:56
szhm97 regisztrált a weboldalra
12:54
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
22:05
Самое надежное онлайн казино, ДЖЕКПОТ КАЖДЫЙ ДЕНЬ ОТ 1500000 РУБЛЕЙ: ...
13:58
Black Ice módosította a cikkét
13:56
Black Ice új cikket töltött fel
18:20
72 Legit Ways To Make Money And Passive Income Online - How To Make Money ...
15:14
wadbikaiy új cikket töltött fel

Dominka horoszkóp 2014. december 8-tól december 15-ig

2014. december 8.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

A Hold a Rák jegyében áll, de mielőtt ennek az anyagi előnyeit élvezhetné, túl kell lennie a mai napon, mert a bolygó a Plútó szembenállásába fog kerülni. Ez pénzügyi sakk-matt helyzetet teremt.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Most kell megmutatnia, hogy mit tud, de ezzel egy időben belátónak és kompromisszumra késznek is kell lennie. Ez nem könnyű helyzet, de a végén nagyon büszke lehet magára. Nagy jutalmakra van kilátása.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Nem szeretsz másokkal osztozni a felelősségen, mert nem mindneki képes olyan tempóban haladni, mint te. Most azonban, a sikerhez nem elég ha te magad gyors és ügyes vagy, másokat is magaddal kell vinned.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Rögtönöznöd kell egy váratlan helyzetben, pedig nem szereted, amikor a véletlenre kell bízni a dolgokat. Bízz a megérzéseidben, akkor később sem bánod meg a dolgokat.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Olyan fordulatok kövezkeznek be az életedben, amikre még álmodban sem gondoltál és a szerencsés helyzet régi vágyaidat válthatja valóra. Persze, lesznek irigyeid, de neked jobb dolgod is van annál, hogy velük foglalkozz.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

A héten olyasmit is elvárhatnak tőled, amit nem érzel kötelességednek, ráadásul nem látod értelmét a dolognak. Mégis érdemes lenne energiát fektetni bele, hisz idővel megtérül.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Mindenki jó valamiben, csak meg kell találnod, mi az a képesség, amivel te is hozzáteheted a magadét egy fontos ügyhoz. Lehet, hogy nem te leszel a főszereplő, de ez nem jelenti azt, hogy nem teheted hozzá a részedet.

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

A héten talán nem jut annyi idő a szerelmi életedre, amennyit szeretnél, de az igazán jó kapcsolatok kiállják a próbát. Hétvége felé szuszanhatsz egyet, ebbe belefér pár romantikus óra is a kedveseddel.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Fontos a véleményed és most érdemes kihasználni, hogy számítanak is rá. Az ünnep előtti felhajtásban is kiemelt figyelmet fogsz kapni attól, aki dönthet a prémiumokat illetően.

Bak(dec.22.-jan.19.)

Ha a töóürelem egyikőtöknek sem erénye, az megnehezíti ezt a hetet, de ha legalább egyikőtök meg tudja őrizni a hidegvérét, sok fölösleges vitát elkerülhettek. Sok vitaminnal egy csúnya megfázást is elüldözhetsz.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Jó érzéssel tölt el, ha valamit sikerül elrendezned, és ezért most akár nagyobb felelősséget is vállalsz. Vigyázz azonban, nem szabad átesni a ló másik oldalára, csak szerényen és alázattal végezd a dolgodat.

Halak(febr.19.-márc.20.)

Ha valaki gyors megoldást ígér egy komoly problémádra, érdemes megfontolni, hiszel-e neki. Szerencséd persze neked is lehet, de a tartós sikerért meg kell dolgozni.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: