újabb események régebbi események további események
22:22
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
20:54
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
20:38
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
20:10
Cutterrsn regisztrált a weboldalra
20:03
Glassftd regisztrált a weboldalra
17:48
Black Ice módosította a cikkét
17:11
Black Ice új cikket töltött fel
07:40
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
07:37
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
07:29
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
05:33
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:47
Berni74 regisztrált a weboldalra
21:18
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:12
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:08
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:00
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
19:51
barnajozsefne1 regisztrált a weboldalra
12:41
Black Ice módosította a cikkét
11:37
Black Ice új cikket töltött fel
21:09
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp 2014. szeptember 29-től október 5-ig

2014. szeptember 29.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Egy látszólag apró dolog elbizonytalanít egy korábbi döntéseddel kapcsolatban, pedig eddig egy percet sem kételkedtél benne. Most azonban mégis lehet, hogy inkább visszatáncolnál. Még nem késő meggondolni magad, ha tényleg ezt akarod.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Valaki segíteni próbál neked, te azonban más utakat jársz, és noha nem akarod megbántani, nem is akarod igénybe venni a segítségét. Jobb, ha ezt tapintatosan, de őszintén megmondod neki, mintha hagyod, hogy fölöslegesen dolgozzon.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Olyan hírek érkezhetnek a hét elején, amelyeknek cseppet sem örülsz, az azonban nem segít, ha egyszerűen nem veszel tudomást ezekről. Bármilyen nehéz is, szembe kell nézned a valósággal, és el kell kezdened a megoldáson dolgozni a menekülés helyett.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Néha az a legegyszerűbb, ha nyíltan megmondod valakinek, hogyan érzel iránta, és hagyod, hogy ő döntsön arról, mihez kezd a hallottakkal. Ezt megtenni nem mindig könnyű, viszont lehet, hogy ez jelenti a legtisztességesebb megoldást.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Nem talál jó kedvedben a reggel, mindenért zsörtölődsz, nyűgös vagy és talán éppen azokat bántod meg, akik megpróbálnak a kedvedben tenni. Rossz napja mindenkinek van, ezt ők is meg fogják érteni, arra vigyázz, hogy ne lépd át a határt, és ne felejtsd el kiengesztelni őket, ha már kicsit összeszedted magad.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Ne vegyél mindig mindent magadra, ha valami félresikerül, az még nem feltétlenül a te bűnöd. Gondolj arra, hogy ha te mindent megtettél, akkor is el kell fogadnod, hogy bizonyos dolgok fölött nincs hatalmad.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Úgy érzed, te vagy az egyetlen, aki az igazság pártjára áll, még akkor is, ha nem ez a könnyebben járható út. Ha kitartasz, lesznek majd, akik csatlakoznak hozzád, de ha beadod a derekad, a bűntudat sokáig kísérhet majd.

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Hirtelen eszedbe juthat ma valami, amiről régen megfeledkeztél, pedig fontos dologról van szó. Pánikra semmi ok, csak most már ne halaszd tovább a dolgot, hanem azonnal intézkedj, hogy biztosan célba érjenek a teveid.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Úgy tűnik, mindig te vagy az, aki kimarad a kedvezményekből, vagy elszalasztja a jó lehetőségeket, de szerencsére neked nincs is szükséged a szerencsére vagy mások segítségére. A te fegyvered ugyanis a kemény munka, te magad is eléred, amit akarsz.

Bak(dec.22.-jan.19.)

Vannak értékek, amelyek csak pillanatnyiak, és vannak, amelyek az élet előre haladtával is kitartanak. Élvezned mindkettőt lehet, csak arról bizonyosodj meg, hogy az igazán fontosaknak biztosítasz állandó helyet is.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Éppen csak egy kis munkát hagytál magadnak a hétvégére, de most ehhez sincs túl sok kedved. Pedig, ha most nekirugaszkodsz, gyorsan végezhetsz, és még élvezheted a pihenést, de egész hétvégén is húzhatod a tennivalókat.

Halak(febr.19.-márc.20.)

Akaratod ellenére is egy olyan helyzetbe keveredhetsz, ahol neked kell a döntéshozó szerepét felvállalnod. Nem tudsz olyan ötlettel előállni, ami mindenkinek tetszik, ezzel kár is próbálkozni, a legjobb, amit tehetsz, hogy a lehető legtöbbeknek megfelelsz.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: