újabb események régebbi események további események
17:29
D Klári új cikket töltött fel
17:24
D Klári új bejegyzést írt a naplójába
16:16
Anyu módosította a cikkét
19:05
zsoltne.eva módosította a naplóbejegyzését
19:01
zsoltne.eva új bejegyzést írt a naplójába
18:45
D Klári új cikket töltött fel
18:41
D Klári új bejegyzést írt a naplójába
12:27
Anyu új cikket töltött fel
20:34
Yolla új cikket töltött fel
16:13
Anyu új cikket töltött fel
15:04
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
23:08
L. Alexa módosította a cikkét
23:07
L. Alexa új cikket töltött fel
22:38
Új cikk került fel a weboldalra
22:36
Új cikk került fel a weboldalra
22:03
Ilona módosította a cikkét
21:53
Ilona új cikket töltött fel
21:34
Yolla új cikket töltött fel
19:59
L. Alexa új cikket töltött fel
16:09
Yolla válaszolt egy szavazásra

Dominka horoszkóp 2015. június 22-től június 28-ig

2015. június 22.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Egyik napról a másikra senkinek sem sikerülhet megváltozni, főleg az alapvető tulajdonságait illetően. Az is valami, ha megpróbálsz legalább egy kis lépést tenni a változás útján. A mosoly fél siker!

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Ma a legártalmatlanabb megjegyzésben is támadást vélsz felfedezni, és minden jószándékú ajánlatban csapdát sejtesz. A leghelyesebb, ha egyedül töltöd az időd, este pedig mielőbb lefekszel aludni. Holnap új nap kezdődik, mosolyra fel!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Lelked szomorúságán enyhíthet, ha a földből fakadó életre fordítod a figyelmed. Ha van egy kis kerted, keríts sort a másodvetésre, ha nincs, akkor a szobanövényeid ültesd át. Előbb-utóbb a szivárvány is megjelenik.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Nyugalmasnak ígérkezik a hét első fele. Ma képes leszel az elmélyült munkára, és a hosszú, tartalmas beszélgetésekre. Ha most szabadságon vagy vigyázz fokozottan az egészségedre, elő a naptejjel és ügyelj a fokozott folyadékbevitelre!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Korábbi meggondolatlan lépéseidnek most kárát láthatod. Ha többször is megváltoztattad a véleményedet, akkor megrendült a beléd vetett bizalom, amit nem lesz könnyű visszaszerezni. Fel a fejjel, a végén minden jóra fordul!

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Néhány telefonhívás teszi mozgalmassá a napjot: üzenetek, hírek, tennivalók tömkelege zúdul a nyakadba. Próbálj meg higgadt fejjel felállítani egy fontossági sorrendet, és ezután belevágni a sűrűjébe. Aztán irány a szabad levegő!

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Rendkívül lassan indul el ez a hét, mintha minden és mindenki négy-öt órával tovább aludna. Meg lesz ennek a böjtje: főnökeid néhány óra alatt akarják behozni mindazt, amire az egész nap is kevés lett volna. Kitartás!

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Az ötleteidnek csak egy részét tedd közkinccsé, a többit tedd félre későbbre. Elsősorban az elméleti munkára összpontosíts, s bízd a megvalósítást a szabadságról kipihenten visszaérkező kollégákra.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Szerencsés vagy, ha éppen a nyári szabadságodat töltöd, a munkahelyeden ugyanis ma nem lesz lehetőség a lazításra. Szeretetre, melegségre vágysz a partnerkapcsolatodban, de mégsem reagálsz megfelelően, ha a párod vallomást tesz.

Bak (dec.22-jan.19)

A hét első napján ne várj kiemelkedő eseményeket. Lehet, hogy szürke és unalmas nap lesz, te pedig nagyon fáradt, és úgy érzed, mintha egy gályán kellene dolgoznod. Használd ki ezt a nyugodt napot arra, hogy rendbe szedd a gondolataid, erre máskor úgysincs soha időd.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

A munka területének uralkodó bolygója együtt áll a Jupiterrel. Ma barátságosan köszöntöd a kollégákat, örülni fogsz a találkozásnak, és keresni fogod a lehetőségeket, hogy örömet szerezz nekik.

Halak(febr.19.-márc.20.)

Ha eddig hagytad, hogy a munkád háttérbe szoríthassa a szívügyeket, most pótolhatod a mulasztást. Próbáld meg minél gyengédebb és érzelmesebb lenni. Most a vágyaid mások karjaiba is vezethetnek, nemcsak a partneredhez.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: