újabb események régebbi események további események
17:47
wadbikaiy módosította a cikkét
17:46
wadbikaiy új cikket töltött fel
17:40
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
17:44
Ilona új cikket töltött fel
06:36
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
19:03
Virág új bejegyzést írt a naplójába
05:21
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:35
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
19:08
Virág új bejegyzést írt a naplójába
23:36
Arnottret regisztrált a weboldalra
14:45
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
13:17
Black Ice módosította a cikkét
12:47
Black Ice új cikket töltött fel
17:25
Black Ice módosította a cikkét
17:02
Black Ice új cikket töltött fel
14:01
Zsüsztin új bejegyzést írt a naplójába
07:27
Arnottsyw regisztrált a weboldalra

Dominka horoszkóp 2019.01.01-01.06.

2019. január 1.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Az új év változásokat hozhat, de senki se fog villàmokat szórni rád az égből, maximum a szemével, de az talán még rosszabb is lesz! Nem jó nappról napra élni és más kétes céljaiért vacogni.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Ne engedd, hogy megtörjenek a változások, hamarosan jobb világ jön és fellélegezhetsz mihelyst biztonságban tudhatod a szeretteidet. Senki miatt se szabad meghalni.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Az új év új erővel tölt el, nagyon világos lesz a különbség jó és rossz közt és sikerülhet döntésre jutnod, valamint lezárnod néhany mérgező kapcsolatodat.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Döntened kell lassan, hogy a két rossz közül melyiket válaszd. Talán mindkettőt jegelheted, és hagyhatnád, hogy az idő megadja rá a választ, s közben a sebeid is begyógyulhatnak.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

A szarvasok a patájukkal törik fel a jeget, és figyelnek a farkasokra, de az emberre nem figyelnek. Ne légy óvatlan, figyelj a részletekre és mindig légy óvatos. Ne légy préda, tartsd nyitva a szemed!

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Ne engedd, hogy a csecsebecsék elhomályosítsák a látásod, bárki bármivel is próbál lekenyerezni. Az arannyal nem fogsz tudni jóllakni, bármennyire is csillog. Bár ott a zaci...

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Időnként a szerelem a legjobb vigasz, ami történhet velünk, leginkább, ha viharfelhők gyülekeznek az égen. Engedd el a kételyt és vesd bele magad a szerelembe visszafogottság nélkül!

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Néha jobb lenne, ha felszállnál egy hajóra a bűneiddel együtt. Az ajtók bezáródnak és kívül maradunk a bűneinkkel. Előbújhat belőled az a részed, melyről sejtelmed sem volt.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

A szilveszteri baklövések újévi megszégyenüléshez vezethetnek. Ne engedd, hogy a vágyaid irányítsanak, becsüld meg, akik melletted maradtak, úgysem érdemled meg őket

Bak (dec.22-jan.19.)

Sok történetet gyűjthetsz a szívedben, de értéktelenek maradnak, ha nem írod meg. Kövesd az álmaid és ősapáid álmait! De magad légy az első magadnak, egy kevés önzőség nem árt.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Az elmúlt időszak idiótái után most rád köszönhet a szerencse egy kedves társ formájában, ha nem hasonlítgatod másokhoz és nem támasztasz extrém elvárasokat.

Halak(febr.19.-márc.20.)

A szilveszteri dorbézolás után jól eshet egy kis pihenés. Add meg a testednek, ami jár. Az újévi fogadalmakkal csak óvatosan! Inkább ne ígérj, mintsem csalódj vagy csalódást okozz!Köszönöm az eddigi figyelmeteket és mindenkinek szeretetben eltöltött, szenvedélyes és örömben gazdag új évet kívánok! Tartsatok velem 2019-ben is!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: