újabb események régebbi események további események

Dominka horoszkóp 2021.05.17-23.

2021. május 17.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

A héten a családé lesz a főszerep. Ne mondj nemet az apró szívességekre és a jutalmad nem marad el! Az édesség csábítása a héten erős lehet.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

A héten csupa pozitív benyomás érhet. Légy kész az új eseményekkel járó pozitív bonyodalmakra is! Vigyél magaddal esernyőt!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Kellemes találkozások vidámíthatják meg szíved és elméd. Légy nyitott egy váratlan fordulatra is, mely sok örömet hozhat!

Rák(júni.22.-júl.22.)

A hét kreatív munkákkal telhet, s emellett ráadásul még a vad vágyak vizének közepén is találhatod magadat.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Elbűvölő és segítőkész partnerré válhatsz a héten még a nehézségeid ellenére is. Mindenkit boldoggá teszel a szűkebb környezetedben.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Pörgősen indulhat a hét, de szánj időt a pihenésre is, nehogy feladd a terveid a cél előtt az energiáid feltöltésének hiánya miatt.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Nem minden arany, ami fénylik, néhány dolog viszont az. Ha nem szánsz időt a kedvesedre, kicsúszik a kezedből és viszi más.

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Úgy érezheted, hogy a héten kicsit több boldogság is ér, mint amennyit be tudnál fogadni. Talán most jött el a távozás ideális ideje.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

A héten a család okozhat bonyodalmat, ha hagyod. Állj a sarkadra és légy férfi. Vagy épp nő, egy harcos amazon minden bájával.

Bak (dec.22-jan.19.)

Minden jó, ha jó a vége, és úgy érezheted ideje lezárni egy fájó sebet, bármennyire ragaszkodsz is hozzá. Ezúttal ne a szíved kövesd!

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Eljön a józanság hete, amikor tisztán és világosan látod, hogy kikre nincs szükséged. Lépj túl a múlt árnyain és légy nyitott!

Halak(febr.19.-márc.20.)

A héten igazán szenvedélyes kaland figyel be, ha leküzdöd az aggályaidat és félresöpröd a konvenciókat. Szárnyalj szabadon!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: