újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp 2021. 05.24-30.

2021. május 24.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Munkahelyváltáson töröd magad? Érdemes kilépni a komfortzónádból, de nem biztos, hogy az első lesz az igazi. Ne add fel, keress tovább és tovább!

Bika(ápr.20.-máj.20.

A családtagjaid továbbra is elégedettek veled, de hajlamos vagy olyankor betoppanni, amikor épp nem kéne, és megzavarni valamit, és észre sem veszed. Nyisd ki a szemed!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Mindenkit támogattál, most neked van szükséged rá és hirtelen úgy érzed, hogy szinte eltűnk a korábbi baráti köröd? Légy nyitott, sokan szeretnének megismerni érdek nélkül is.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Sütkérezhetsz az emberek figyelmében és szeretetében. Zárd le a múltat és dobd el a kulcsot! A jövő új kapcsolatokat hoz. Vénusz megmutatja a héten, hogy melyik úton indulj el.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Most már kicsit megnyugodhatsz, megszabadulsz egy játszmázó partnertől, megtudhatod, hogy kik az igaz barátaid, és kik azok, akik csak lehúznak, de közben nyalják a segged.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Visszafogottnak és hidegnek éreznek mások? Mutasd meg ki vagy valójában, de csak az arra érdemesnek, a Merkúr megmutatja neked a héten az igazi utad. Légy bátor!

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

Keményfejű és haragtartó vagy, még akkor is, ha az ellenkezőjét gondolod magadról. Ha nyitott lennél, tisztán látnád, hogy most veszíted el azt, aki neked áldozta volna fel mindenét. Késő bánat!


Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Talán aktuálissá válik a ruhatárad teljes felújítása. Ha ez stresszt okoz, vonj bele barátnőket, egy egy igazi csajos buli. Akkor is, ha férfi vagy!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Gonoszul bánsz olyanokkal, akik jobbat érdemelnének? A szemellenzőséged és a nárcisztikus hajlamad miatt kimaradsz életed legjobb legjobb élményéből. Te sem vagy tökéletes!

Bak (dec.22-jan.19.)

Néha olyat kérnek tőled, ami még neked is feladja a leckét! Be kell látnod, h bár isteni vagy, mégsem sikerül mindenben szuperszónikus munkát végezz. Ne légy maximalista!

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Új lehetőségek és új kapuk nyittatnak meg előtted. A szerencse és az öröm melléd szegődik és el nem hagy téged, ha bátor leszel kilépni a biztos rosszból. Mert élni!

Halak(febr.19.-márc.20.)

A tavasz meghozhatja neked a szerelmet, ami felragyogtat és pillangók repkednek majd a hasadban. Kapcsolatban élők azért ezzel meggondoltan bánjanak!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: