újabb események régebbi események további események
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp 2021.06.07-13.

2021. június 7.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Lelki társra találhatsz a héten, mindenféle romantikus színezet nélkül. Élvezd ki, hogy ezúttal más dolgok nyernek prioritást. Változatos lehet!

Bika(ápr.20.-máj.20.

Egy jó bika vagy megsántul vagy megvakul - mondja a mondás. Ezúttal ne te akarj a legjobb lenni mindenben. Könnyebb lesz!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Mások ostobasága húzhat fel a héten, de nyugalom, a hosszú élet ritka! Ha tudsz, lépj ki az idegesítő kapcsolataidból, ameddig tudsz!

Rák(júni.22.-júl.22.)

A hét elején egy beszélgetés segíthet jobb színekben láttatni a jövődet, de az igazi komoly munka és erőfeszítés még hátravan!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Egy véletlenszerű találkozás sorsszerűnek tűnhet, és felkavarhatja a békés, unalomig nyugis kis életedet. Most minden megváltozhat!

Szűz(aug.23.-szept.22.)

A héten megérhet döntésre egy régóta húzódó dilemma. A nagy felismerések ideje jöhet el, ha most fájdalmas is, de nem tart örökké a rossz.

Mérleg(szept. 23.-okt.22.)

A héten a családodra is több időd lehet, de szedd össze magad, és figyelj jobban az egészségedre és a tested intő jeleire, mielőtt baj lenne. Fékezz!

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Saját lelked poklának egy újabb bugyrát fedezheted fel a héten, de ne engedd, hogy a múlt megsemmisítse a jövőt. Ébredj fel a rózsaszín rémálomból!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Hol egy kis flört, hol egy kis kamaty, de a szerelem úgy fejbevághat, hogy képes lehetsz még őrületes meggondolatlanságokra is. Lassíts!

Bak (dec.22-jan.19.)

Ha elengeded a görcsöt a megváltoztathatatlan irányítása felett, máris béke költözhet az életedbe. Az izgalmakat egy új ismeretség hozhatja el.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Messiás szindróma uralkodhat el rajtad a héten, de nem mentheted meg az egész világot. Egy fecske nem csinál nyarat - mondják. Dehogynem!

Halak(febr.19.-márc.20.)

A konfliktuskerülő magatartásod még nagyobb konfliktusokhoz vezethet. Közel kerülhetsz egy nyomasztó teher végéhez.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: