újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Dominka horoszkóp február 13-február 20.

2012. február 13.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

Azt hiszi, hogy csak teli bukszával honorálhatja munkáját a főnöke! Egy kis buksi simogatás is lehet nagy megbecsülés, igaz nem vesz belőle kenyeret a közértben. Ebben a hideg időben legszívesebben párja ölében ülne egész nap, akinek babusgatnia kellene Önt, mint egy csecsemőt. Inkább dolgozzon rendületlenül!


Bika (ápr.21-máj.20.)

Munkájában az hozhat sikert, ha a sok béna közt bevállalja az irányítói szerepet, de soha ne főnökösködjön! Úgysem fogják hagyni Önnek. Érthetetlen, hogy miért olyan kedvesek Önnel a környezetében élők, szinte már ajnározzák. Ha nem arrogánsan fogadja szeretetüket, hanem erőfeszítéseket tesz a viszonzásra, még klassz is lehet a magánélete.


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Szétveti az ideg, nem bírja elviselni párja sikereit az ellenkező nemnél. Ne legyen annyira féltékeny, inkább pedálozzon és higyje el, hogy Ön még mindig nyeregben van. Egyáltalán miért olyan pokróc mostanában mindenkivel?


Rák (jún.22.júl.22.)

Itt a karneváli időszak! Dobja be magát, húzzon fel egy szexi jelmezt és indítson harcot az unalmas hétköznapok ellen. Meglátja párja ezentúl imádni fogja, ha jelmezes bált játszanak. Viva Rio!


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Annyira unja már a telet, a hideget, meg a hólapátolást... Meleg, napsütötte helyre vágyik, és most a carpe diem jegyében vagyonokat is képes lenne áldozni egy kis kikapcsolódásra. Vigyázzon a költekezéssel, ki tudja mit hoz a jövő!


Szűz (aug.24-szept.23.)

Olyan minden ízetlen mostanság Önnek. Sem otthon, sem a munkahelyén nem találja a helyét. Szedje már össze magát és ne rinyáljon annyit, inkább keressen magánka egy kis örömforrást, legyen az akármi. Egy jó kávé, egy szelet süti, vagy ... :)


Mérleg (szept.24-okt.23.)

A héten a törtető énje kerül előtérbe, főleg a kollégáival szemben. roppant szimpátiát tuti, hogy nem vált ki a munkatársaiból, de az is lehet, hogy egy-két húzásától a párjának is ökölbe szorul a keze. Csak aztán nehogy kapjon egy nagy sallert!


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Menjen és szabaduljon ki egy kicsit a monotóniából. Közös szórakozás a párjával, vagy dévaj mulatozás a barátaival? Egyre megy, csak menjen!!! Ha más nem, akkor tegyenek be egy jó filmet, vagy szervezzen társasjáték partit.


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

A pénz körül forog csak a gondolata a héten. Ideális esetben a több munka több pénzt hozhatna, de valljuk be őszintén, ez a tézis nem mindig igazolódik be. Ettől még nem kell idegbeteg módon viselkednie a többiekkel. Számoljon el tízig, vagy százig,vagy...


Bak (dec.22-jan. 20.)

Egyik feladat után a másik, szépen, ahogy a csillag megy az égen végezni fog mindennel, ha türelmesen áll a teendőkhöz. A szerelmi életébe viszont beköszönhet az öröm és boldogság. Hallelujah! Törekedjen a harmóniára mindenek felett!


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Most aztán igazán nincs ínyére a társasági élet, sőt kirázza a hideg a sok hülyétől, akik körülveszik. Találjon magának egy olyan dolgot, ami igazán megmozgatja az adrenalin szintjét. Nem muszáj mindjárt bungee-jumping-olni, elég egy titkos viszony is.

Halak (febr.20-márc.20.)

Ne igyon több energiaitalt, vagy kávét és ne viselkedjen úgy, mint aki felhúztak se a munkahelyén, se a kedvesével. Sok mindenkit vérig sért, mert most mindenki rohadtul idegesíti, mert el van fáradva. Javaslom, hogy aludja át a hétvégét!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

Jó, a hétvégén talán kirúgok a hámból egy igazi latin buliban... bár nem kiabálnám el megint... egy ideje nem jönnek össze a tervezett bulik. :) Talán most! Köszi!
A.
 
Pokróc? Én? Hát igen... :)))
Mindent tudsz! :)))
Köszönjük Dominka, ez most igazán jólesett! :)

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: