újabb események régebbi események további események
23:35
Find уоursеlf а girl fоr the night in уour сity Canаda: http://b1 ...
11:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:30
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:44
SlifeCitle regisztrált a weboldalra
06:20
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
06:19
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
06:54
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
01:51
The bеst girls for sеx in your tоwn Cаnаdа: https://coupemoi.la/Y2BuS ...
13:27
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
05:02
Dаting sitе for sеx with girls from Spаin: https://v.ht/m2SsB regisztrált a ...
01:41
Аdult zoosк 1 dаting аpр itunes: https://cordly.pw/SKfvAL regisztrált a ...
00:15
Jblehei regisztrált a weboldalra
21:02
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp október 15-21.

2012. október 15.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc.21-ápr.20.)

A párja megelégelte a konyhaművészeti szokásait. Legalább a mosogatószerrel spórolhatna! Jobb, ha magától átképzi magát lepedőbajnoknak inkább, azzal talán több sikere lesz!


Bika (ápr.21-máj.20.)

Új munkalehetőség csillan fel Ön előtt. A lehetőség csábító, a körülmények kevésbé, de még mindig jobb, mint ami most van. Ragadja meg a lehetőséget, lehet, hogy ez lesz az utolsó alkalom!


Ikrek (máj.21-jún.21.)

Csak pörög ezerrel mint egy búgócsiga, közben nem árt vigyázni, hogy minek fog legközelebb nekimenni, illetve fejest ugrani. Vigyázzon, családi perpatvar van kialakulóban!


Rák (jún.22.júl.22.)

Ne essen búskomorságnak, a remények nem halnak meg csak eltávolodnak. A jövő szebb lesz, mint a jelen! ha kitart a tervei mellett, nem fog kudarcot vallani! Csak kitartás!


Oroszlán (júl.23-aug.23.)

Egészsége nem a legjobb, mégis hajszolja magát, mint gazda a szamarát. Nem lesz jó vége ennek, ugye tudja? A párja sokkal több babusgatásra vágyik, mint kimutatja önnek.


Szűz (aug.24-szept.23.)

Úgy érzi, hogy minden a feje tetejére állt? Nincs semmi gond, lehet, hogy csak éppen Ön vet egy jelképes cigánykereket és azért látja más szemszögből az élet dolgait.


Mérleg (szept.24-okt.23.)

Egy kis utazgatást tervez a következő hónapra? Már most kezdheti a fogához verni a garast, mert semmi sincs ingyen. Készüljön fel váratlan kiadásokra is, mert bizony lesznek!


Skorpió (okt.24.-nov. 22.)

Ha múltkor egy sorsjeggyel tette próbára Fortunát, és nyert, akkor most a főnökét tegye próbára! Bármiben! A csillagok kedveznek a diétázásnak is, de néha egy titkos szelet csokoládé megengedett.


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Új ismeretségei mély barátsággá alakulhatnak a héten, ha nem fertőzi meg a féltékenység vagy a rivalizálás mételye. Legyen nagylelkű, és dicsérettel erősítse meg a kapcsolatait.


Bak (dec.22-jan. 20.)

Úgy érzi, hogy elhalmozzák a tennivalók? Oszd meg és uralkodj! Használja a jó öreg tanácsot, és minden rendben lesz, mint eddig is. A héten kivételesen egy romantikus vacsorát is beiktathatna a párjával!


Vízöntő (jan. 21 – febr. 20.)

Újra a munka foglalkoztatja leginkább, de vannak teendők, amelyek nem várhatnak. A kalandok most elkerülik, de még befizethet egy vadvízi evezésre. garantáltan élvezné!


Halak (febr.20-márc.20.)

Langyos hét következik, nem történik semmi rendkívüli, úgyhogy tökéletesen alkalmas a pihenésre és a laza kikapcsolódásra. Most még rég nem gyakorolt hobbijai is előjöhetnek!


Kép: net

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2012. október 16. 22:09
Köszönjük Dominka!

Pussz,

Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: