újabb események régebbi események további események
22:22
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
20:54
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
20:38
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
20:10
Cutterrsn regisztrált a weboldalra
20:03
Glassftd regisztrált a weboldalra
17:48
Black Ice módosította a cikkét
17:11
Black Ice új cikket töltött fel
07:40
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
07:37
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
07:29
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
05:33
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:47
Berni74 regisztrált a weboldalra
21:18
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:12
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:08
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
21:00
barnajozsefne1 új cikket töltött fel
19:51
barnajozsefne1 regisztrált a weboldalra
12:41
Black Ice módosította a cikkét
11:37
Black Ice új cikket töltött fel
21:09
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp október 7-től október 13-ig.

2013. október 7.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Kezdje vidáman a hetet! Ha bosszankodik a hétfő miatt, akkor is hétfő marad, ezen ne görcsöljön. Új feladatok találnak önre a héten, inkább abba fektesse az energiáit, a siker nem marad el.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

A napsütés az ön kedélyállapotára is jó hatással lesz, munkabírása már-már csodálatot válthat ki kollégái, partnere szemében. Hétvégére sem fogy el a kedve, romantikus kikapcsolódásra van esélye!

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Ne foglalkozzon a zsémbes szomszéddal, mutassa meg, az ön kedvét most nem lehet elrontani. Bár a tervezett randi nem úgy sikerül, ahogy ön szeretné, ne szegje kedvét, mindig jön egy másik lehetőség!

Rák(júni.22.-júl.22.)

Ez az időszak alkalmas az újrakezdésre a rákok számára. Legyen az lakásfelújítás, szerelem, egy új frizura, fő, hogy jól érezze magát tőle. Elismerő pillantásokat zsebelhet be a héten!

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Szelíd oroszlánként viselkedik mostanában, de ennek meg is lesz az eredménye. Tudja, a mosoly nagyobb fegyver adott esetben, mint a hangos szó. Ehhez tartsa magát!

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Kisebb megfázás ronthatja el a hét első felét, de ha odafigyel, pár nap alatt rendbe jön. Főnöke meg van elégedve önnel, talán egy kis prémiumra is van kilátás, párkapcsolatában pedig még soha nem alakultak ilyen jól a dolgok, mint ezekben a napokban.

Mérleg(szept.23.-okt.22.)

Hangulata ingadozik, ez a hét nem alkalmas nagyobb döntések meghozatalára. Inkább lazítson, vegyen ki pár nap szabadságot, hogy jól át tudja gondolni, mit is szeretne. A bizonytalanság érzése kibillentheti egyensúlyából.

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Vigyázzon, nem mind arany, ami fénylik! Ön nem az a típus, akit szép szavakkal és üres ígéretekkel le lehet venni a lábáról, de valaki mégis megpróbálja majd ezt tenni önnel a hétvégén. Csak okosan és minden rendben lesz!

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Ha úgy érzi, mindenki és minden ön ellen van, jól érzi. Csukja magára az ajtót, vegyen nagy levegőt, aztán mosolyogva lépjen az arénába. Szerelme is meg fog lepődni a stílusváltáson, de ez a magatartás a kapcsolatuknak is jót fog tenni.

Bak(dec.22.-jan.19.)

Nem kell, hogy mindig öné legyen az utolsó szó! A férfiak szívéhez legtöbbször a gyomrukon át vezet az út, a görcsös akarás pedig csak ellenkezést és kudarcot szül. Jól gondolja meg, melyik a célravezetőbb út.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Ez az ön hete lesz, ha jól csinálja! Csak nem szabad feladni a vége előtt egy méterrel! Gyermekétől is elismerésre számíthat, s még irigyei is a lába előtt fognak heverni, ha kész végigcsinálni, amit eltervezett.

Halak(febr.19.-márc.20.)

Keljen föl a kényelmes fotelból, mozduljon ki végre! A bezártság nem csak a lelket keseríti, egy kis futástól a kedve is megjön. Hűvösebb reggeleken jól öltözzön fel, egy meghűlés erősítheti a betegségtudatot. Vigyázzon magára!

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2013. október 7. 12:24
Hát az én terveim között ez a hét nem igazán szerepel. De, ha már itt van, a legjobb, ha nem teszek semmit, de azt jól. Akkor nem érhet semmi meglepetés, és még az irigyeimnek is jót teszek ezzel. :-)
2013. október 7. 12:18
Remek hírek a vízöntőnek!!! Köszi!!!!!!! :))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: