újabb események régebbi események további események
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egyelőre

2022. május 29.

Vissza a naplóhoz

2018. július 10.-i jegyzet:

eléggé feszült a légkör, de remélem megváltozik, mert 5 napig ez a hangulat nem lesz nyerő. Megérkeztek tegnap este a Gabiék, de a Gabi leginkább a telefonját nyomkodja, meg rossz kedve van (apám szerint már induláskor búskomor volt), szóval nincs jó hangulat. Az öregem kínosan erőlteti a beszélgetést, meg a jókedvet, még engem is zavar a túlzott nyüzsgése, a Gabi meg eleve feszült, szóval rá is mordult. Megint megy a vita is minden hülyeségen és már most unalmas, pedig még csak az első nap zajlik. Már 6-kor felkiabált apám, mert képtelen úgy beszélgetni és létezni, hogy tekintettel legyen a környezetére. Megkérdezte, hogy kialudtam magam? Mondom nem! Azt mondja aludjak vissza. Mondom neki semmi értelme, mert nem lehet tőle aludni. Nem az a bajom, hogy beszélget, hiszen vendégünk van és foglalkozni kell vele, de reggel 6-kor tekintettel kellene lenni arra, aki még alszik. Voltak az Ildiéknél, meg vásárolni is, a Gabi elfelejtett papucsot hozni, szóval az én egyik ~ 4-5 számmal nagyobb papucsomban bukdácsolt, úgyhogy vett magának azt is. Mivel itthon lettem hagyva - pedig most egész' jól vagyok, csak a hőemelkedést érzem -, jobb híján aludtam, úgyis korán volt ébresztőm. Most megint elmentek valahová. Nem tudom lesz-e valami a hétre eltervezett járkálásból, meg bográcsozásból, egyrészt a Gabi hangulata miatt, másrészt fos időt ígérnek szinte végig. Felénk mára és holnapra is égiháborút zengtek be 10-20, de akár 30 mm csapadékkal, jéggel, 75-80 km/h-s szélviharral. Elvileg a mi megyénk a legszárazabb, de idén már itt is sok lesz a vízszámla, elzárhatnák fent a csapot.

Apám vett egy olyan öblítőt, hogy a megszáradt ruháknak - főleg ami műszálas, azon nagyon erős - olyan lábszaguk lett, hogy undorító. :-D Maga az öblítő nem büdös, de a textilbe száradva már kifejezett lábszagot áraszt.

Ha minden igaz, akkor a Hajniék is meglátogatnak minket a hónap végén, vagy augusztusban. Jó lesz a légkör, mert ők mindig vidámak, pedig nekik is kijut a fosból. Mindig jó a hangulat, amikor összejövünk.

Tegnap jó huzatom volt, 14 db palacsinta landolt a bélésemben. Megjöhetne az étvágyam ilyen tartósan.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: