újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Ennyi csak !

2011. március 27.

Vissza a naplóhoz

Egészen ki vagyok. S be!
Ezek a hollandok egyáltalán nem kimélték,amúgyis lazult idegállapotomat. Rendesen bevágtak négyet,csak úgy minden megerőltetés nélkül. De a legjobban nem is ez fájt,hiszen ők tették a dolgukat. Az volt a fájó,hogy a mieink,miért nem küzdöttek, támadta? Nyomát nem láttam a hirhedt magyar bátorságnak. Hát kérem, megmondom őszintén elvártam volna,hogy egy kicsit meghaljanak a fiúk ezekért a szép színekért.Most ne lovagoljunk azon,hogy ennyit tudunk.
Ennyit akarunk. Így helyes! Illetve nem helyes,de ez elfogadhatóbb magyarázat. Ha ilyenkor van egyáltalán magyarázat. Ilyen vereséget azzal se lehet magyarázni,hogy VB-döntős az ellenfél.
Most nyugtatókat szedek, s reménykedve nézek a magyar-holland elébe.
Persze,hogy reménykedek. Elvégre egyszer kifolyik az olom a magyar focisok lábából,akkor láss....Álljon odébb akkor minden címzetes ellenfél!
Fel a fejjel!
Mégegyszer:”Hajrá magyarok!”

A bejegyzést írta: Gyuri

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. március 27. 20:56
Ügyes vagy! Aktuális téma és népszerű is. Legalább elvonja a férfiak figyelmét a fejünk felett tornyosuló sötét felhőkről. Jó lenne, ha a futball területén változás állna be, hogy ne a múlt futballistáit kelljen örökké idézni, ha a sikertelenségek után vigasztalódni akarunk.

Üdv, Jutka
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: