újabb események régebbi események további események
07:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
07:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Este

2021. december 5.

Vissza a naplóhoz

2014. november 5.-i jegyzet:

elég jól volt a kutyám, amikor apám hazahozta. Játszott a Fügével, meg kicsit élénkebb volt. Éjjel sem volt gond, végig figyeltem. Reggel már nem volt jól, máskor azonnal felugrik, ha megyek ki a szobából, de most feküdt tovább és amikor jöttem vissza, akkor sem csóválta a farkát, pedig szokta, meg siet elém. Délre kellett visszavinni az ellenőrzésre és itt jönnek a rossz hírek. Nemhogy nem vették ki a lábából a tűt, de kap tovább infúziót, egész héten. Délre kell járni vele és este 7-ig kapja majd. Tegnap is így volt és sokat javított az állapotán. Nagyon bízom benne, hogy ha egész héten így kapja, meg majd a gyógyszereket is itthon tovább, akkor rendbejön! Mikor mentünk, 6 injekciót kapott,.de ügyes volt, nyekkenés nélkül tűrte. Stramm eb, 10 éves, de nem látszik rajta azon kívül, hogy a fekete bundája őszül sok helyen, főleg a feje tetején. Megjött a laboreredménye, ami szerint hasnyálmirigy-gyulladása is van. Kapott fájdalomcsillapítót, tegnap is kapott és nem nyüszögött itthon. Mielőtt bekerült már nyögött, meg néha nyüszögött, de még így is hőseiesen tűrt mindent. Mikor hazajött, akkor jobban volt és csak ma reggel láttam, hogy kezd megint rosszul lenni. Kap egy vagon gyógyszert infúzióban, láttam a papírt, hogy mi mindent nyomnak bele vénásan, meg itthon is kell majd kapnia. Az is egy rakás lóvé lesz, már most 30 ezer forint volt tegnap óta az egész és még a héten kell minden nap vinni, 5.000 naponta és még hol vannak a gyógyszerek? Már van belőlük megvéve. Nem ehet hagyományos eledelt, speciális kell neki a diéta miatt, így viszont amit máskor 160 forintért veszünk a Lidl-ben, ahelyett 1.000 lesz egy konzerv. Valami pasztát is kell fecskendezni a szájába majd és kell adni a Fügének, meg a Margitnak is, mert ők is elkaphatják állítólag a bélfertőzést, mert az is van neki. Összesen lesz vagy 60 rugó az egész és kb. annyi a pénzünk egy hónapban. Szívás. Nem örülök, de fontos, hogy a kutya meggyógyuljon!

Update:

Kezdem a rossz hírrel.
Holnap is kell még vinni kezelésre és nem is hozhatjuk haza, majd csak szombaton. Nincs jól, amikor hazahozta apám nagyon energikus volt, de már megint csak fekszik. Biztos megy ki a gyógyszer hatása és fájdalmai vannak, meg kellemetlen is lehet a közérzete. Eléggé nyalogatja a fenekét, meg kicsit nyögdécselt, bambul is megint, úgyhogy fáj neki valami. Van amikor felélénkül, olyankor ugrál rám, nyalogat és evett-ivott is. Már a véleményét is közölte, ami jó jel, mert tegnap semmi zajra nem ugatott, pedig híres a nagy szájáról, ma viszont már ezerrel nyomta.

A jó hír, hogy már csak szombatig lesz kórházban, utána itthon fog kezelést kapni gyógyszerekkel, meg speciális eledellel. Az is jó, hogy mikor beléptek apámmal az ajtón és meglátott, rohant hozzám farkat csóválva, ragyogtak a szemei, nem úgy mint tegnap, amikor üveges tekintettel nézett. Ugrált rám és ha hívtam, azonnal igyekezett hozzám. A másik jó hír, hogy apám valamit nagyon félreértett, nem fog 60 ezer körüli összegre rúgni a kiadás, 'csak' kb. 45 ezer lesz, mert 'már csak' 5.000-ket kell fizetni a fennmaradt 3 napra. 30 ezer volt ez a 2 nap, meg jön még 3 napi 5 rugó és így jön ki a 45. Ez is húzós összeg, de nem mindegy, hogy 60, vagy 45 ezer, így jobban kijövünk majd kajával a következő pénzig és talán a tv/net is fedezve lesz, de még nem biztos, hogy jut ezekre. A dokiknak is a szívébe lopta magát, megdicsérték, hogy milyen okos, nyugodt, meg aranyos. A kedvem is jobb lett, amikor láttam, hogy jobban volt. Most hozzászóltam, de nem jön ide, viszont csóválja a farkát és minden lendítésnél az ajtónak koppan. Ez már jó jel, mert reggel, meg tegnap délelőtt egyáltalán nem volt még ennyi reakció sem Tőle.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: