újabb események régebbi események további események
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Ez, meg az

2022. január 25.

Vissza a naplóhoz

2015. december 3.-i jegyzetem:

A cím már sejteti, mennyire fantáziadús vagyok megint. :-D Ismét agy nélkül létezem, de a medúzáknak is sikerül.

A nagynénémék újra felvették velünk a kapcsolatot, de nem veszem komolyan. Sosem leszünk közel egymáshoz, hiszen soha nem is voltunk. Meghívtak minket Karácsonyra, soha nem volt még ilyen. Majd meglátjuk mi lesz.

Múltkor elfelejtettem feljegyezni, hogy jó lett a laboreredmény. Voltam 30.-án a havi kontrollon is a háziorvosnál, örül az étvágyamnak és hogy az emelt szívgyógyszer használ.
A kórság alszik sacc/kb. egy hónapja asszem', de tudja a frász. A szindróma viszont durván tombol. Mikor lementem a dokihoz megemlítettem, hogy nagyon fáj-szorít az egész bal lábam. A combomtól megy térdig a fájdalom. Letolatta velem a nadrágot, leültetett és valami eret keresett a combomon, de nem érezte. Végül a térdhajlatomnál talált pulzust, de gyengén és onnan lejjebb már annál is gyengébb. Levetette velem a cipőt-zoknit és megnézte a lábfejemben is, ott semmi nem volt épp', a nagyujjamon meg továbbterjedt az érzéketlenség és abban sem volt épp' keringés. Mondta, hogy irány az érsebészet, mert így baj lesz, szóval mehetek oda is. Megint nőtt a rögképződés esélye. Szedem az alvadásgátlót, de állítólag amellett is keletkezhet rög, csak csökkenti a veszélyt. Remélem az érsebész tud segíteni, mert jelenleg állni sem tudok félpercnél többet, a járásom meg egy részeg pingvinre hajaz, támolygás és totyogás tekintetében.
7.-én megyek a 3 havonta esedékes kontrollra.

A hangulatom egész jó volt mostanság.
Reggel fél hét múlt és semmit sem aludtam tegnap reggel óta. Lehet, hogy pörgés jön, ugyanis már ~ egy hete 5-6 órákat alszom és napközben le sem állok, tegnap már csak 4 órát aludtam, most meg semmit.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: