újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Ezmegaz'

2022. szeptember 16.

Vissza a naplóhoz

2020. november 18.-i jegyzet:

A macskám eljutott tegnap a dokihoz. Egy szelet felvágottal nem volt ügy rávenni, hogy besétáljon a macskahordozóba, de útközben állítólag már igen paprikás hangulata lett, egész végig zsörtölődött. Mondta a fater, hogy a dokinál nem lehetett kivenni a hordozóból, összekuporodott a végében, ezért szét kellett szedni azt, hogy ki lehessen venni. A doki szerint már el is kezdett gyógyulni a sebe, nem kell vele semmit csinálni, majd helyrejön. Persze megnyomkodta, de már nem volt mi ürüljön (az a nagy 'zacskó' teljesen leapadt tegnapra) és ki is tisztította, meg adott a combjába egy antibiotikum injekciót. Mondta a fater, hogy hős volt, mert a sebében matatást, csípős cuccal lefújást egy mukk nélkül tűrte, csak az injekció beszúrásakor kiáltott egyet. Kicsit itthon is panaszkodott, miközben bent gubbasztott a hordozóban még vagy 20 percet, aztán a jutalmul kapott felvágott és az amúgy is esedékes vacsora előcsalta. Bekajált egy szép adagot és ment aludni. Ma már a hangulata is jó volt, mászott hol a fater ölébe, hol az enyémbe. Jól sejtettem, hogy tályog volt az a nagy duzzanat a pofázmányán, ami aztán magától kifakadt és elkezdett gyógyulni. A doki szerint karmolásból indulhatott ki (lehetett patkány is, de saját magának is okozhatta vakaródzáskor), ami elfertőződött, de majd visszanő a bőre és a szőre, szépen elkezdett gyógyulni.

Alexet illetően viszont nincsenek jó hírek, változott az állapota, megint napok alatt. Ha rosszabb lesz, mire Pestről hazajövünk, hívjuk az orvost. Most még tud aludni, nem sír sokat, eszik-iszik, de romlott a helyzet és panaszkodik már időnként. A doki mondta, hogy csak a szteroid van a kezében, de az hazavágja többek közt a vesét, májat és akkor már ezektől a mellékhatásoktól is szenvedni fog a kutya, egy totál roncs szervezetben vergődve, méltatlanul fog távozni. Ennek nem teszem ki. Nyilván a betegség is roncsolja a szerveket, pont ezért nem akarom a gyógyszerrel ezt meggyorsítani.
Azért remélem, hogy van még időnk!

Hajnalban ébresztő, mivel indulunk Pestre. Hívtam a dokit, nehogy feleslegesen zötyögjünk 5 órát, de szerencsére még fogad. Egész' jól vagyok, a fulladás sem folyamatos egy ideje, de terhelésre (akár beszéd) előjön és hideg hatására továbbra is szorít a karom, meg a szívtájékom. A délutáni rosszullétek is ritkultak és az intenzitásuk is csökkent. Még mindig gyulladtak és vizesek a térdeim, meg azok a nagy ízületek is gyulladtak, amiből a nagylábujjak kiindulnak, szintén a bal lábamon az is kezd deformálódni és ha úgy sikerül terhelni betojok, nyomja a cipő is, szóval a két bal lábam közül a tényleges bal jelenleg kuka.
A lényeg, hogy ezek csak kellemetlenségek, nincs komoly gond, aztán a doki majd mond valamit az új szerzeményre.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: