Fogytán..
2015. január 31.
Fogytán a türelmem..Folytatás a következő számban..Eddig háromszor írtam le ugyanazt a naplómban, de mindháromszor elnyelte a Nirvána..Majd akkor folytatom, ha ez megmarad..Kísérletezem..
Akkor folytatom..Nem mintha egetrengetőt akartam volna írni, de,-mondok-dicsekszem egy kicsit, mert éjjel esett elég szépen a hó, a télen másodszor. De mire ezt leírhattam, már el is olvadt.Csupa változás ez az élet.
Szóval reggel sütöttem sós stanglit meg egytojásos piskótát túrókrémmel, aztán irány a vasalás ezerrel. De a latyakot is elsepertem, A további menü még csak terv, mert ember tervez, Isten végez. Ennyi.
Szép hétvégét Mindenkinek! :)
A bejegyzést írta: Ilona
Hozzászólások
időrendi sorrend
Válasz erre: D Klári
Ilona én is szép hétvégét kívánok Neked, latyakmenteset.
:-)
Válasz erre: Ilona
Bevallom, én is jártam már így...Már a bab sem a régi..Nagyon kilehetett száradva, ki tudja, hány évig tárolgatták..Én már azt csinálom, hogy konzerv-babot veszek, még olcsóbb is, mint a szárazbab, 1 konzerv elég levesbe és amikor a pörkölt már puha, csak beleöntöm, "hosszú lére eresztem", felfőzöm és már kész is. Ebben még nem csalódtam...Sajnálom, hogy így jártál..
Eddig még elfogadható volt a minősége a fehér gyöngy babnak, de már az sem a régi.
Válasz erre: Sanda
Szerintetek nem leszek tőle beteg?
Az agyam megáll.
Válasz erre: Sanda
De képzeld el,hogy jártam,Ilonám.
A bab kemény maradt,pedig egész éjjel áztattam,és két órát főztem,ugyanannyit,mint a marhahúst.A hús megpuhult,de a bab nem.
Fogalmam sincs,mi lehet az oka.Mert azt azért nem feltételezem,hogy a CBA-ban direkt főzésre keményedő babot árulnak.
A bab kemény maradt,pedig egész éjjel áztattam,és két órát főztem,ugyanannyit,mint a marhahúst.A hús megpuhult,de a bab nem.
Fogalmam sincs,mi lehet az oka.Mert azt azért nem feltételezem,hogy a CBA-ban direkt főzésre keményedő babot árulnak.
Válasz erre: Sanda
És mit főzöl,Ilonám?
Én babgulyást.
Válasz erre: zsoltne.eva
Le a kalappal a türelmed előtt! :-)
Én babgulyást.