újabb események régebbi események további események
21:00
TyroneNax regisztrált a weboldalra
15:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:17
medikak regisztrált a weboldalra
16:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
15:35
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Fontos a jó hangulat!

2014. március 23.

Vissza a naplóhoz

Ahogy végignézek a szobámon, elégedettséget érzek. Fényárban úszik. De csak, ha besüt a nap. Az annyira meg tudja változtatni még a hangulatomat is.
Feldob. Megkönnyíti a dolgom, mert minden addig elrejtett porcica szem előtt van. Nem téveszthető össze semmivel. A fény segít megszabadulnom tőle. Nem késlekedhetek. Nem tart sokáig.
A félhomály, a szürkeség befed szinte mindent. Amit nem "látok" az nem fáj... Hamis. Tudom, hogy ott van...
De minden kiderül egyszer..., ha többször az már bizony baj.

https://www.youtube.com/watch?v=hf0FRdcxECw

Mit főzzek ma magamnak?

A bejegyzést írta: zsoltne.eva

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Müszélia

jajjj, nem akarok fényárt. túl sok a porszem.

Ja kérem? Rest voltál?... hahaha
Ne aggódj, megvár! A következő fényárt már te sem úszod meg. Utolér, mint engem szokott. Ráadásul már sokkal erősebb lesz. Hozzánk alkalmazkodó. :-)
jajjj, nem akarok fényárt. túl sok a porszem.

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva

Visszatérve a csirkére... (annak is a farhát és comb részére...) azért veszem, mert gondolok a kutyusokra is... van benne csont elég... Amúgy én is szeretem. Egyben megoldom e gondom.
Ma szinte minden apró, nem csak a csirke... a zöldségféle is. A combokat kicsontoztam és azon mód egyben hagyva a kiterített husikat megsütöttem, kedvem szerint fűszerezve. Előtte a csontját kiszedtem, az - összedobva - a múltkorival együtt tökéletes a becsinált levesemhez. Nem annyi, amit napokra el tudnék tenni, ezért a grízgaluskát (kis májat belekaparva, zöldségzölddel cifrázom) külön erőlevessel ízesített vízbe szaggatom. Kár lenne a levéért, még megenné előlem... :-)

A porcicáknak már adtam a pofájára... én így pihenek.

Finomakat főztél, jó étvágyat!

Puszim, Ilona

megtekintés Válasz erre: Ilona

Én lebbencslevest csináltam, valamint tegnap lesütöttem egy tepsi csirkehúst( far-hát a kutya miatt,és comb nekem), amire majd egy-két napig rájárok, hagymás zsíros krumplival.

Évi, pihenj és ne törődj a porcicákkal, tökéletes rend sose lesz..:)

Visszatérve a csirkére... (annak is a farhát és comb részére...) azért veszem, mert gondolok a kutyusokra is... van benne csont elég... Amúgy én is szeretem. Egyben megoldom e gondom.
Ma szinte minden apró, nem csak a csirke... a zöldségféle is. A combokat kicsontoztam és azon mód egyben hagyva a kiterített husikat megsütöttem, kedvem szerint fűszerezve. Előtte a csontját kiszedtem, az - összedobva - a múltkorival együtt tökéletes a becsinált levesemhez. Nem annyi, amit napokra el tudnék tenni, ezért a grízgaluskát (kis májat belekaparva, zöldségzölddel cifrázom) külön erőlevessel ízesített vízbe szaggatom. Kár lenne a levéért, még megenné előlem... :-)

A porcicáknak már adtam a pofájára... én így pihenek.

megtekintés Válasz erre: Sanda

Évám,hadd adjak egy tippet.

Én karalábés csirkét készitek rizzsel.

Majdnem sikerült eltalálnom az ízlésedet. Minden, ami csirke! A karalábé kivételével, amit csak levesbe szeretek. A többi stimmel. A hangulatot - kivételesen - a Bergendy együttes szolgáltatta..., bár az a pasi nem az esetem..., de szereti a hasát, az látszik rajta. :-)
Én lebbencslevest csináltam, valamint tegnap lesütöttem egy tepsi csirkehúst( far-hát a kutya miatt,és comb nekem), amire majd egy-két napig rájárok, hagymás zsíros krumplival.

Évi, pihenj és ne törődj a porcicákkal, tökéletes rend sose lesz..:)
Évám,hadd adjak egy tippet.

Én karalábés csirkét készitek rizzsel.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: