Fontos a jó hangulat!
2014. március 23.
Ahogy végignézek a szobámon, elégedettséget érzek. Fényárban úszik. De csak, ha besüt a nap. Az annyira meg tudja változtatni még a hangulatomat is.
Feldob. Megkönnyíti a dolgom, mert minden addig elrejtett porcica szem előtt van. Nem téveszthető össze semmivel. A fény segít megszabadulnom tőle. Nem késlekedhetek. Nem tart sokáig.
A félhomály, a szürkeség befed szinte mindent. Amit nem "látok" az nem fáj... Hamis. Tudom, hogy ott van...
De minden kiderül egyszer..., ha többször az már bizony baj.
https://www.youtube.com/watch?v=hf0FRdcxECw
Mit főzzek ma magamnak?
A bejegyzést írta: zsoltne.eva
Hozzászólások
időrendi sorrend
Válasz erre: Müszélia
jajjj, nem akarok fényárt. túl sok a porszem.
Ne aggódj, megvár! A következő fényárt már te sem úszod meg. Utolér, mint engem szokott. Ráadásul már sokkal erősebb lesz. Hozzánk alkalmazkodó. :-)
Válasz erre: zsoltne.eva
Visszatérve a csirkére... (annak is a farhát és comb részére...) azért veszem, mert gondolok a kutyusokra is... van benne csont elég... Amúgy én is szeretem. Egyben megoldom e gondom.
Ma szinte minden apró, nem csak a csirke... a zöldségféle is. A combokat kicsontoztam és azon mód egyben hagyva a kiterített husikat megsütöttem, kedvem szerint fűszerezve. Előtte a csontját kiszedtem, az - összedobva - a múltkorival együtt tökéletes a becsinált levesemhez. Nem annyi, amit napokra el tudnék tenni, ezért a grízgaluskát (kis májat belekaparva, zöldségzölddel cifrázom) külön erőlevessel ízesített vízbe szaggatom. Kár lenne a levéért, még megenné előlem... :-)
A porcicáknak már adtam a pofájára... én így pihenek.
Puszim, Ilona
Válasz erre: Ilona
Én lebbencslevest csináltam, valamint tegnap lesütöttem egy tepsi csirkehúst( far-hát a kutya miatt,és comb nekem), amire majd egy-két napig rájárok, hagymás zsíros krumplival.
Évi, pihenj és ne törődj a porcicákkal, tökéletes rend sose lesz..:)
Ma szinte minden apró, nem csak a csirke... a zöldségféle is. A combokat kicsontoztam és azon mód egyben hagyva a kiterített husikat megsütöttem, kedvem szerint fűszerezve. Előtte a csontját kiszedtem, az - összedobva - a múltkorival együtt tökéletes a becsinált levesemhez. Nem annyi, amit napokra el tudnék tenni, ezért a grízgaluskát (kis májat belekaparva, zöldségzölddel cifrázom) külön erőlevessel ízesített vízbe szaggatom. Kár lenne a levéért, még megenné előlem... :-)
A porcicáknak már adtam a pofájára... én így pihenek.
Válasz erre: Sanda
Évám,hadd adjak egy tippet.
Én karalábés csirkét készitek rizzsel.
Évi, pihenj és ne törődj a porcicákkal, tökéletes rend sose lesz..:)
Én karalábés csirkét készitek rizzsel.