újabb események régebbi események további események
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Forbidden Ties

2011. szeptember 2.

Vissza a naplóhoz

A történet elég egyszerű.. van egy lány, aki szerelmes egy énekesbe, de visszafogottan.. nem jár koncertekre, nem akarja látni, mert fél attól, amit akkor érezne, ha kapna egy keveset belőle, és aztán el kéne engednie.. Az élet mégis úgy hozza, hogy eljut az együttes fellépésére, és összefut vele, beszélgetnek.. aztán a földhözragadtsága és a szokatlanul nyugodt, normális viselkedése felkelti a férfi érdeklődését.. Az ő házassága romokban, a lányt elhagyták.. a koncert után megismerik egymást kicsit jobban, aztán nagyon jobban.. utána elválnak útjaik.. Egy év múlva találkoznak, és erősödnek a dolgaik..
A történet azt dolgozza fel, hogy egy meseszerű, szinte tökéletes házasság hogyan mehet tönkre, ha belép a képbe egy harmadik fél, akit nehezen ugyan, de elutasítunk. A dolgok pedig bonyolódnak.. a harmadik fél szerepét kevesen értik meg, vagy értenek vele egyet, de nem is ez a cél.
Kitalált történet, de saját érzések vannak benne, a szereplők egy része pedig ismert. Emiatt pedig részben fanfiction kategóriás, de nekem olyan, mintha naplót írnék egy előző életemből. Igazából át is írhatnám a szereplőket, de az sok munka lenne, és a karakterek személyiségi vonásai sem lennének annyira tiszták, érthetőek.. a múltjuk is fontos, viszont így csak azok érthetik, akik ismerik őket..

A fent említett lány rólam van mintázva, az én nevem, az én tulajdonságaim, leszámítva a történet során alakuló változásait.
A történet teljes mértékben fikció, a valósághoz csak a karakterek múltjával van köze. Azoknak ajánlott, akik szeretik a "tündérmeséket" és a jól megszokott szappanoperákat, drámát, romantikát, erotikát.
A szereplőket igyekeztem a valóságnak megfelelően "felhasználni".

A bejegyzést írta: Reenzy

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. október 3. 20:41
Belekezdek... végre van időm olvasni is!
Üdv,
Pinokkió
2011. szeptember 12. 18:30
Szeretem a tündérmeséket. :)
2011. szeptember 3. 11:32

megtekintés Válasz erre: - 2011. szeptember 2. 20:37

Mondd csak!
Mi lett volna, ha a címet lefordítod, vagy ha azt nem, akkor végig németül írod meg?
Bár így sokkal elegánsabb. :-(

Tamás

A cím angol. Azt jelenti "Tiltott kötelékek". Csak úgy kicsit szappanoperásabb a hangzása.. :D Gondoltam rá, hogy lefordítom, de mivel a címet csak itt, egyszer írtam ki, úgy döntöttem, maradhat :)
 
2011. szeptember 2. 20:37
Mondd csak!
Mi lett volna, ha a címet lefordítod, vagy ha azt nem, akkor végig németül írod meg?
Bár így sokkal elegánsabb. :-(

Tamás
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: