Főzés
2014. július 26.
Teljen vidáman a napunk:
Kreatív szakács: Aztán mit csinál ebből a szép darab marhahúsból főszakács úr? - Hát fiam, lesz belőle szarvaspörkölt, vaddisznósült, őzfilé, zergetokány és vagdalt libamell.
Asszonyom, felírtam magának egy jó receptet - mondja a háziorvos a betegének- Jé, doktor úr, hát maga is annyira szeret főzni?
Férj kérdi a feleségétől: Hová mennél a házassági évfordulónkon?
- Valahová, ahol eddig még nem jártam.
-Akkor a konyhát ajánlanám.
Kedves Szerkesztőség! Férjem három hete azzal ment el otthonról, hogy leszalad egy kis ecetért, amit a fejes salátára akartunk önteni, és azóta nem tért vissza. Mit tegyek? "A gasztronómiai rovat vezetőjének válasza: "Csepegtessen citromlevet a salátára."
/ Forrás: Internet/
A bejegyzést írta: Ilona
Hozzászólások
időrendi sorrend
Válasz erre: Ilona
Nekem is a marhahúsos tetszett..Ez olyan, mint van az a vicc, mikor a vendég megkérdezi: -Van kagylóleves?..A pincér rákérdez:- Evett már kagylólevest? - Még nem,-így a vendég..
-Akkor van..-feleli a pincér.
Válasz erre: Ilona
Nekem is a marhahúsos tetszett..Ez olyan, mint van az a vicc, mikor a vendég megkérdezi: -Van kagylóleves?..A pincér rákérdez:- Evett már kagylólevest? - Még nem,-így a vendég..
-Akkor van..-feleli a pincér.
Válasz erre: Anyu
Nagyon jó!!!Én is csinálnék bármit a marhahósból csak ne lenne olyan drága!
Én a vadas marhát,meg a levesben főtt marhahúst paradicsomszósszal szeretem,de nagyon!
-Akkor van..-feleli a pincér.
Válasz erre: Anyu
Nagyon jó!!!Én is csinálnék bármit a marhahósból csak ne lenne olyan drága!
Én a vadas marhát,meg a levesben főtt marhahúst paradicsomszósszal szeretem,de nagyon!
-Akkor van..-feleli a pincér.
Engem nem lehet eltéríteni, elcsábítani. Á, nem. Ha főzés, azt én komolyan szoktam venni, mint ahogy most is... előtte még kóstolgatom. Jó az, ami finom. Még ugyanis gondolkodom? Mit hozhatnék ki belőle, de addig is, amíg eszem-eszegetem, mert a paradicsomot én igen nagyon szeretem, jut is marad is,... félre tettem pár szemet - mert akkor is tudom - lecsó lesz abból, amit nem ettem meg.
Én a vadas marhát,meg a levesben főtt marhahúst paradicsomszósszal szeretem,de nagyon!