újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Füstjelzés

2022. január 18.

Vissza a naplóhoz

2015. szeptember 12.-i jegyzet:

Jól lehűlt az idő, behozattam a kesztyűmet. :-D Kaptam egy meleg zoknit is. Tegnap kaptam az utolsó értágító infúziót, remélem használni fog, mert lilás volt az egész lábszáram tegnap és marhára fájt. Az érzéketlenség is továbbterjedt a talpamon. Még nincs is tél. ;-P

Ma jobban vagyok egy fokkal, de az elmúlt napok gázabbak voltak. Nem javulok, inkább rosszabb, de mindig ez van. Tegnap rámtört valami furcsa fáradtság, nem olyan, mint amikor elfárad valamiben az ember a nap végére, ez hirtelen jött és nagyon erős volt, mintha le akarna kapcsolni a szervezetem. Pár percig tartott, aztán elmúlt. A vesém, tüdőm, meg az ízületeim fájnak, utóbbiak miatt fürdeni sem sikerült egyedül, mert van amit nem érek el, mivel nem bírok rendesen mozogni. Az étvágyam ingadozó, van mikor napi 2-3× sikerül enni, de van amikor csak 1×. Kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok, de nem izgat, mert csak felfúvódom a tejes dolgoktól, meg fáj a hasam. Már jóideje figyeltem, hogy a joghurt, tej, meg ilyesmik után olyan a hasam, mint egy hőlégballon, csak nem értettem miért. Nem foglalkoztatott annyira, hogy szóljak, most viszont kiderült az oka.

Szerdán voltam sétálni az udvaron az öregemmel, jobb napom volt és majd' kicsattantam az energiától. Lehet, hogy az előjele volt ennek, ami most van. Nem mentünk sokat, kb. 60 métert, de húztam megint a lábamat, szóval visszajöttünk a kórterembe.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: