újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Gallyrament a gyomrom

2022. augusztus 15.

Vissza a naplóhoz

2020. március 16.-i jegyzet:

Azt hittem influenzát kaptam be, mert arra jellemző tüneteim is voltak, de aztán elmúltak és csak a bélésem maradt problémás.
Fájdogált már egy ideje, jött egy-egy késszúrásszerű is, meg mintha heveder szorított volna össze, úgyhogy vigyáztam, hogy ne egyek olyasmit, amit a reflux nem szeret, de úgy tűnik elkéstem, vagy valamit mégis ettem, amiről nem tudtam, hogy nem kéne. Az étvágyam jó volt egy ideje, fel is híztam 63 kg-ra, de pár napja kezdett elmenni, tegnap pedig már teljesen étvágytalan voltam, meg erősebb volt a gyomorfájdalom. Bármilyen kajának csak a gondolatától is erősebb hányingerem lett, de valamit muszáj volt leerőltetnem és csak a gabonapehely csúszott (úgy, ahogy), meg gondoltam a tej jót is tesz, mert bevonatot képez a bélésemen, óvva valamelyest a savtól. Jobban is lettem tőle, de egy idő után megint jött a "kilyukad a gyomrom" érzés. Leerőltettem egy kiflit, kicsit segített. Innen tudtam, hogy megint felmaródott. A doki mondta anno, hogy ha kajálást követően enyhül a fájdalom, aztán hamar újra érzem, akkor van egy kis seb a nyálkahártyán (ez be is bizonyosodott a tükrözéskor).
Délután egyik pillanatról a másikra felerősödött a gyomorfájdalom, vele együtt pedig erősen görcsölni kezdett a hasam, meg pocsék lett a közérzetem és erősen rázott a hideg. Lefeküdtem, mert az erőm is kiment, de nem nagyon lett jobb, közben jött a roham is, mert nem tudtam mi hiányzik még az életemből. :-D Hosszan tartott és erős volt, ami önmagában is élvezetes, de most előbbiek is boldogítottak. A pokolba küldtem az egészet. Nagynehezen leakadt rólam legalább a roham és elaludtam. Amikor felkeltem már jobban voltam szokott módon, de a gyomrom rákapcsolt, onnantól kezdve semmi nem maradt meg bennem. Pár korty vízzel és pár szál ropival próbálkoztam, amikor nyugi volt, de hamar kiderült, hogy kár volt, szóval utána semmit nem ettem-ittam. A fater rémeket látott, egyből koronás lettem, de mondtam neki, hogy nyugi van. Hajnalig semmit nem aludtam, csak el-elbóbiskoltam, aztán hol a vuk keltett, hol a derékfájás, mert a matracom már hozza egy ideje a kórházi ágy feelinget a deréktájon kifeküdt részével. Fater sem volt tekintettel arra, hogy pihennék, hangosan tévézett, pedig többször szóltam, hogy vegye lejjebb. Jó lesz már, ha a saját szobámban alhatok, ott nem hallom a zajongását. Fél 4 körül ismét szóltam, hogy aludnék végre, vegye lejjebb a hangot, vagy kapcsolja ki a ricsajládát. Azt mondja nézi. Nemsokkal később már horkolt. Mondom de jófej vagy... Kiabálhattam én át neki, nem kelt fel. Átmentem kikapcsolni és az a pár méter is kihívás volt. :-O Hajnalban végre bennem maradt pár korty víz, jobban is voltam egy kicsit, úgyhogy végre aludtam valamennyit. Reggel már jobban voltam, a hascsikarás teljesen elmúlt, hajnal óta a vuk sem boldogít és erőm is volt kimászni az ágyból, de jobban esik feküdni, meg étvágyam továbbra sincs. Pár korty vizen és ropin élek, mást nem fogad el a gyomrom. Szevasz 63 kg. :-D Azt mondja a fater, hogy süt palacsintát, mert enne, egyek én is. Mondom pont az olaj hiányzik egy szar gyomornak. Néha nem gondolkodik.
Most vigyázok, aztán pár nap múlva a régi leszek.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: